Tarih: 07.11.2023 00:28

ADANA’DAN ÖZGÜR ÖZEL’E AÇIK DESTEK VEREN TEK DELEGE

Facebook Twitter Linked-in






Adana’dan CHP’nin 38. kurultayında il kongresinde 30 delege seçildi. Bu delegelerden sadece Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar, CHP kurultayında Genel Başkan Adayı Özgür Özel’e açık destek ve imza verdi, bu desteğini de sosyal medya hesabından paylaştı.









CHP Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar, seçim sonuçlarının açıklanmasından hemen sonra 9.Genel Başkan Özgür Özel’i ziyaret ett. Caner Aydar, CHP’nin yeni Genel Başkanı ile çektirdiği fotoğrafı da sosyal medya hesabı X’te, “Cumhuriyet Halk Partisi olağan kongresinde Genel Başkan seçilen Sayın Özgür Özel tebrik ediyorum. İkinci yüzyılda sizinle Cumhuriyet halk partimiz ve ülkemiz şaha kalkacak sayın genel başkanım @eczozgurozel” ifadeleri ile paylaştı.





Özgür Özel’i ziyarete CHP Adana Milletvekili ve PM üyesi Burhanettin Bulut, görevden alınan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar birlikte ziyaret etti. Bu ziyarette çekilen toplu fotoğraf bir süre sonra silinmesi dikkat çekti. Aydar Kardeşler CHP Genel Başkanıo Özgür Özel ziyaretlerini ayrı ayrı çekilen fotoğraflarla paylaştı. Adana Milletvekili ve PM Üyesi Burhanettin Bulut’un olduğu kareler sosyal medyadan kaldırıldı.









Orjinal Habere Git
— HABER SONU —