Adana’nın Manisa Kadrosu Eksik
Manşet Haber 25.01.2014 20:02:30 0

Adana’nın Manisa Kadrosu Eksik

Adana’nın Manisa Kadrosu Eksik

Adana spor Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

as_kosu_manisaTuruncu Beyazlı takımda cezalı Tiago ve sakatlıkları süren Marco ile Cem Manisa karşısında forma giyemeyecek. Son çalışmasını Manisaspor Tesislerinde yapan Adanaspor’da yeni transfer Kalu Uche’nin lisans işlemleri tamamlandı ve maç kadrosuna dâhil edildi.

Son iki antrenmanda tesislerini Adanaspor’a açan Manisaspor’da çalışma öncesi her iki teknik adam ve futbolcular centilmenlik çağrısında bulundu. Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş’i kapıda karşılarken her iki teknik adam bir süre sohbet etti. Daha sonra objektiflerin karşısına geçen Özdeş ve Eriş birbirlerine başarı dileğinde bulundular. Manisaspor’lu Gökay İravul’da Turuncu Beyazlı futbolculardan Talha ve Aykut ile sohbet ettiler.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş 3 puan hasretine son vermek istediklerini söyleyen deneyimli teknik adam’’Uche’nin transfer edilmesi ve Ergin’in yeniden aramıza katılması ile güç kazandık. Haftalardır süre gelen şanssızlığımızı deplasmanda kırmak ve kötü günleri sona erdirmek istiyoruz. Telafisi olmayan haftaları iyi şekilde atlatarak sıralamada yukarılara çıkmak düşüncesindeyiz’’dedi.

 

as_manisada

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°