Tarih: 06.03.2015 09:55

“Adana’nın ufkunu açacağız”

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili aday adayı Şeref İba, Atatürk’ün zor şartlar altında kurduğu Türkiye’nin önemli sıkıntılar içinde bulunduğunu, günümüzde kurucu iradenin temsilcisinin de MHP olduğunu söyledi.

Şeref İba,  Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaretinde yaptığı açıklamada, ülkenin sorunlarına çözüm üretecek yüreğin MHP’de bulunduğunu ve Türkiye’yi geleceğe taşıma kaygısı taşıyan herkesi partisini desteklemeye çağırdıklarını ifade etti. İba, “Türkiye son Türk devleti. Herkes sahip çıkmalı” dedi.

Adana’nın cazibe merkezi özelliğini yitirdiğini anlatan İba, “Adana’nın ufkunu açacağız. Adana’nın etkili, sorumlu ve ciddi platformlarda savunacak siyasilere ihtiyacı var. Yereldeki iktidarımızı parlamentoda da gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Anayasa ve siyasal kurumlarla ilgili akademik kariyerini MHP Genel Başkan Danışmanlığı’ndan TBMM çatısı altında sürdürmek için aday adayı olduğunu ifade eden Şeref İba, bu süreçte teşkilat ve bölge insanlarıyla bir arada bulunacağını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceklerini söyledi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —