ADANASPOR BASKETBOLDE GALİP
Manşet Haber 21.11.2016 09:07:48 0

ADANASPOR BASKETBOLDE GALİP

ADANASPOR BASKETBOLDE GALİP

Türkiye Basketbol 2. Lig A Grubu’nda haftanın kritik maçında Adanaspor kendi evinde Genç Karşıyakalıları 68- 61 yendi.
Adnan Menderes Spor Salonu’nda taraftarının desteğini arkasına alan turuncu-beyazlılar baştan sona kadar büyük çekişme içerisinde geçen karşılaşmayı son periyottaki etkili oyunuyla kazanarak önemli galibiyet aldı.
Ev sahibi takımda Kutay Akpulat 23 sayı 14 ribaund ile double double yaparak maçın yıldızı oldu.
MİLLETVEKİLİNDEN DESTEK
Adana’nın erkek basketbolundaki başarılı temsilcisi Adanaspor’un zorlu karşılaşmasını izlemek için gelenler arasında CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de vardı.
Adnan Menderes Spor Salonu’ndaki karşılaşmayı baştan sona kadar büyük bir dikkatle izleyen Tümer, maç sonu galip gelen turuncu-beyazlıları tebrik etti.
ZORDA OLSA KAZANMASINI BİLDİKadana_basket (2)
Maça iyi başlamalarına karşılık stres ve acele hücumlar sonrası geriye düştükleri maçta son periyotta gerçek kimliklerini sahaya yansıttıklarını belirten Adanaspor Başantrenörü Güven Öner “ Adanalı genç oyuncu ağırlıklı kolej takımımız ile mücadeleci bir takım olduğumuzu alınan bu değerli galibiyette bir kez daha gösterdik. Son çeyrekteki performansımızı maçın bütününe yayabilirsek grubumuzda yenemeyeceğimiz takım yok. Kazanmak ya da kaybetmekten öte Adananın gurur duyarak destek vereceği bir takım hedefine mutlaka ulaşır. Bizleri desteklemek için salona gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.4° / 23.1°