Adanaspor, TFF 1.Lig’in 6. Haftasında Adana Demirspor ile 5 Ocak Stadyumu’nda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
20 Eylül Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında deplasmanda Kozan Belediyespor’u 3-1 mağlup eden Turuncu-Beyazlılar, 25 Eylül’de oynanacak Adana Demirspor maçına ara vermeden çalışıyor.
Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde gerçekleşen antrenman saat 18:00’da başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü.
Antrenman ısınma koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde minyatür kalede çift kale maç yapan Çukurova ekibi antrenmanı tamamladı.
Adanaspor, hazırlıklarını 22 Eylül Cuma günü Osman Yereşen Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.