Adanaspor gol yağdırdı 11-1
Manşet Haber 26.04.2014 21:49:45 0

Adanaspor gol yağdırdı 11-1

Adanaspor gol yağdırdı 11-1

as_ozel_macLigde haftayı maç yapmadan geçiren Adanaspor Süper Amatör Küme takımlarından Yenibeygücü ile özel bir müsabaka oynadı. Daha çok genç oyuncularına şans veren Teknik Direktör Levent Eriş maçı dikkatle izledi.Adanaspor müsabakayı 11-1 kazanırken Mehmet Boztepe ve Fatih Şen attıkları şık gollerle izleyenlerden alkış aldı.

Sakatlıkları devam eden Mehmet Sak ve Fahri takımdan ayrı çalışırken Günay,Uche,Ergin,Tiago özel  maçta yer almadılar.Yarını izinli olarak geçirecek takım Salı günü itibarıyle ligin son maçında karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu hazırlıklarına start verecek.

Turuncu Beyazlı takımın başarılı futbolcusu Fatih Şen  nereye transfer olursa olsun Kral isimli köpeğini yanından ayırmıyor.Adanaspor’a transfer olduğu günden bu yana Osman Yereşen Tesislerinde Kral’a özel yer yaptıran tecrübeli futbolcu’’ Hayvanları çok seviyorum.Köpeğim Kral hangi şehre gidersem gideyim benimle gelir.Boş zamanlarımda izin günlerimde onunla ilgilenirim.Hem stres atıyorum hemde onun eğitimi ile yakından ilgileniyorum’’dedi.

 

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°