Adanaspor'da Başkan Akgül Resti Çekti

7.12.2014 10:12:15

Adanaspor'da Başkan Akgül Resti Çekti

Son haftalarda deplasmanda ve kendi evinde aldığı yenilgilerle taraftarların tepkisini toplayan Adanaspor’da yönetim takımı bıraktığını açıkladı. Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Levent Eriş’in istifa etmesi, bu istifayı Başkan Bayram Akgül’ün kabul etmeyerek takımda bırakması, taraftarların tepkisini Bolu maçında artırdı.

Adanaspor'un kendi evinde Boluspor'a 2-0 yenilmesinin ardından tribünlerden Levent Eriş ve Bayram Akgül'ün görevlerinden istifa etmeleri yönünde hakaret içeren tezahüratlar yapıldı. 9 senedir Adanaspor'da yöneticilik yaptığını dile getiren Bayram Akgül ise bugün itibariyle Adanaspor'u bıraktığını açıkladı. Devre arasına kadar takımın başında kalacağını ancak hiçbir maça gelmeyeceğini belirten Akgül, giderken yönetim kurulunu ve Levent Eriş'i de götüreceğini anlattı. 'Devre arasına kadar herhangi bir talip çıkarsa biz hazırız' diyen Eriş, 'Ben 9 sene önce Adanaspor'a gelirken, aileme küfrettirmek için gelmedim' ifadelerini kullandı.

'BUNDAN SONRA AĞALARI, BEYLERİ GÖRECEĞİZ'
Adanaspor'un küme düşmesi için şantiyelerde toplantı yapanlara destek verilip, kendilerine küfür edildiğini öne süren Bayram Akgül, takımı bırakmasında bunun etken olduğunu ifade etti. Asla maç satmadıklarına vurgu yapan Akgül, şöyle devam etti:
'Bu memlekette bir sürü insana sahip çıkılırken, yanlış yapmamış insanlara kendi taraftarı tarafından 'Maç satıyor' denilmesine yorum yapmayacağım. Adanaspor defteri şahsım, ailem, yönetici arkadaşlar adına kapanmıştır. Bundan sonra Adana'daki ağaları, beyleri göreceğiz.'



1

DEMİRÇALI: HERKESE ŞEFFAF, ADALETLİ VE ADİL BİR HİZMET

2

AKDENİZ SANAT GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

3

"HALK SAĞLIĞINI KORUMAK İKTİDARIN SORUMLULUĞUDUR"

4

VETERİNER HEKİMLERİ DARP EDEREK HAYVANLARI KORUYAMAZSINIZ!

5

SEYHANLI MİNİKLERİN TİYATRO HEYECANI