AdanasporUN Topuklu Hatırası
GÜNDEM 7.08.2014 00:23:46 0

AdanasporUN Topuklu Hatırası

AdanasporUN Topuklu Hatırası

adanaspor_topukluAdanaspor, Bolu kampındaki hazırlıklarını çift antrenmanla devam ettirdi. Birer gün arayla oynanan hazırlık maçlarının ardından Teknik Direktör Levent Eriş koordinasyon çalışmalarına ağırlık verirken futbolcuların hırslı ve istekli olmaları lig öncesinde deneyimli teknik adamı sevindiriyor.

Ş.Urfaspor ile oynanan hazırlık maçı sonrasında futbolcular, teknik heyet ve kulüp personeli Fenerbahçe’nin Topuk Yaylasında yer alan tesislerinde hatıra fotoğrafı çektirildiler. Levent Eriş tesislerin muhteşem ve her türlü olanağa sahip olduğunu belirterek önümüzdeki yıllarda böylesi kamp tesislerinin çoğalması gerektiğini vurguladı.

Boztepe takıma katıldı

Batman maçında sakatlanan Mehmet Boztepe’nin tedavisi tamamlandı. Sağlık ekibi tarafından 3.gündür tedavisi devam eden genç futbolcu bugün sabah yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı.

Ahmet Dereli sakatlandı

Takımın genç oyuncularından Ahmet Dereli alt adalesinden sakatlandı. Durumunun ciddi olduğu belirtilen gurbetçi futbolcunun 1 hafta kadar dinlendirileceği ve bu arada tedavisinin de devam edeceği belirtildi.as_topuklu_yaylasi

Eriş oyuncuların arasında

Isınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan Adanaspor’da Teknik Direktör Levent Eriş’de çalışmaya katıldı. Yardımcı antrenör Cevdet Çapar ile birlikte hünerlerini sergileyen Eriş zaman zamanda ortaya geçerek top kapmak için mücadele etti.

Rakip Fethiyespor

Turuncu Beyazlı takım 3.hazırlık maçını bu sezon yeniden TFF 2.lig’e düşen Fethiyespor ile oynayacak. Karşılaşma Termal Otelin sahasında saat 17.00’da başlayacak.

Bir sezon aradan sonra yeniden takıma dönen Fevzi Özkan kariyerinde  yep yeni bir sayfa açtığını söyledi.Bir yıl Adanaspor’dan uzak kaldığı her an özleminin arttığını belirten başarılı futbolcu’’ Yarım kalan bir hayalim vardı.Turuncu Beyazlı forma altında Şampiyonluk yaşamak.Bu sezon İnşallah bu hedefi gerçekleştirerek kariyerime bir başarı daha yazdırmak istiyorum.Kampımız çok iyi geçiyor.Çalışma ortamımız ve  takımda arkadaşlık üst düzeyde.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın’’dedi

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°