“ADAY SÜRÜCÜLERE SON DERS JANDARMADAN”
Manşet Haber 8.11.2022 20:16:30 0

“ADAY SÜRÜCÜLERE SON DERS JANDARMADAN”

“ADAY SÜRÜCÜLERE SON DERS JANDARMADAN”






Adana İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından 2022 yılı içerisinde “Aday Sürücülere Son Ders Jandarmadan” sloganı ile başlatılan proje devam ediyor.





Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Adana’da faaliyet gösteren sürücü kurslarında eğitimini tamamlayan aday sürücülere, jandarma ekipleri tarafından “Aday Sürücülere Son Ders Jandarmadan”  projesi kapsamında eğitim veriliyor. Sürücü kurslarından ehliyet almak isteyen aday sürücülere ülkemizde meydana gelen trafik kazası sonucu can kayıplarına en çok sebep olan “Aşırı ve Uygunsuz Hızla Mücadele, İncinebilir Yol Kullanıcılarının Korunması, Emniyet Kemeri Kullanımının Önemi, Araç Kullanırken Cep Telefonu Kullanmama, Alkollü Araç Kullanmama ve Aday Sürücülük “  konularında teorik ve uygulamalı olarak trafik bilgilendirme eğitimi verildi. 









Açıklamada, “Halkımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak, sürücülerin kural ihlallerini önlemek ve trafik kazalarını en aza indirerek can ve mal kayıplarını asgari düzeyde tutmak maksadıyla trafik denetim faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir.” denildi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°