Adrese teslim diyet
Manşet Haber 20.10.2015 18:39:22 0

Adrese teslim diyet

Adrese teslim diyet

fitt_masa_acilis (2)Adana’da sağlıklı beslenmek artık çok kolay. Fit Massa sağlıklı beslenmenin önemini bilen ve aynı zamanda keyifle diyet yapmak isteyenlerin ayağına gidiyor. Fit Massa ‘Kutuya Sadık Kal’ sistemiyle, sağlıklı beslenmek isteyenleri, alış veriş ve yemek yapma sorunundan kurtarıyor.

Fit Massa, Belediye Evleri Mahallesi 84307 Sokak Metropark Villaları F Blok No:1’de hizmete girdi. Fit Massa’nın açılışına Detoks Uzmanı Türkiye Güzeli ünlü Manken Sevilay Öztürk de katıldı. Detoks Uzmanı Sevilay Öztürk, Emekli Asker Özel Gültekin, Kıbrıs Fahri Konsolosu Ali Tıltay Fit Massa İşletmecisi Pembe Teker, hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelasını birlikte kestiler. Sevilay Öztürk ve Pembe Peker daha sonra Diyetisyen Merve Özer gözetiminde hazırlanan tamamen organik ve doğal yiyeceklerden konuklara ikram ettiler. Konuklar yiyecek ve içecekleri çok beğendiklerini belirttiler. Detoks Uzmanı Sevilay Öztürk, Fit Massa’nın Adana’da sağlıklı beslenme konusunda önemli bir hizmeti yerine getireceğine inandığını söyledi. Sevilay Öztürk, Fit Massa’da hazırlanan yiyecek ve içeceklerin tamamen doğal ve organik olduğunu, sağlıklı beslenmek isteyenlerin, Diyetisyen Merve Özer yönetiminde hazırlanan yiyecek ve içecekleri gönül rahatlığıyla tüketilebileceğini ifade etti. Badem sütlu çikolata yapan Sevilay Öztürk, sağlıklı beslenme üzerine bir sunum da yaptı.fitt_masa_acilis (1)

Fit Massa İşletmecisi Pembe Teker, sağlıklı beslenmenin insan hayatında önemli bir yer tuttuğunu söyledi.  İnsanların daha sağlıklı olmasını amaçladıklarını belirten Pembe Teker, yiyecek ve içeceklerin diyetisyen gözetiminde hazırlandığını ifade etti. Pembe Teker, taptaze, organik ve doğal ürünlerden hazırlanan menülerin adrese teslim edildiğini de bildirdi.

Diyetisyen Merve Özer de Fit Massa’nın ‘Kutuya Sadık Kal’ sistemiyle, sağlıklı beslenmek isteyenlerin alış veriş yapmak ve yemek hazırlamak sorunundan kurtulduğunu ifade etti. Diyetisyen Özer, Fit Massa’nın kişiye özel beslenme programlarıyla en keyifli kolay yoldan fit ve sağlıklı bir bedene kavuşulduğunu da vurguladı.

Fit Massa açılışı sonunda çekiliş yapılarak konuklara, çeşitli organik ve doğal ürünler hediye edildi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

26.1° / 19°