ADS Transfer atağında

2.08.2014 12:25:47

ADS Transfer atağında

ads_ferin_soylerAdana Demirspor, Fenerbahçe’den Baykan Şimşek ve  Bursaspor’dan ise Oğus Han Ayanoğlu’nu bir yıllığına kiraladı. Demirspor, Hakan Söyler ve Erkan Ferin ile 1’er yıllık,  Torku Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda Adana Demirspor forması giyecek sporcular ile ilgili Mavi Lacivertli Kulüp’ten şu bilgiler verildi:

HAKAN SÖYLER: 6 Nisan 1983 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Hakan Söyler çeşitli süper lig ve PTT 1 lig kulüplerinde forma giymiştir. 50’nin üzerinde çeşitli yaş kategorilerinde milli takımlarda görev alan Söyler orta sahada görev yapmaktadır.

ERKAN FERİN: 20 Mart 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Erkan Ferin birçok kulüpte 100 ün üzerinde resmi müsabakada forma giymiştir. 50’nin üzerinde çeşitli yaş kategorilerinde milli takımlarda görev alan Ferin savunmada görev yapmaktadır.

BEYKAN ŞİMŞEK: 1 Ocak 1995 tarihinde Aydın’da dünyaya gelen Beykan Şimşek, Fenerbahçe, Karabükspor ile spor toto süper lig ve  40’ın üzerinde çeşitli yaş kategorilerinde milli takım forması giymiş ileri uçta görev yapmaktadır. ABDÜLKERİM BARDAKÇI: 7 Eylül 1994 tarihinde Konya da dünyaya gelen Abdulkerim Bardakçı futbola Fener spor alt yapısında başlamış daha sonra Konyaspor forması giymiştir. 30’un üzerinde çeşitli yaş kategorilerinde milli takımlarda görev alan Bardakçı savunmada görev yapmaktadır.

OĞUZ HAN  AYANOĞLU: 22 Mart 1992 tarihinde Danimarka da dünyaya gelen Oğuz Han Aynaoğlu futbola şehrinin takımı Glostrup da başlamıştır. Sonrasında Brøndby, FC Nordsjælland ve Bursaspor formaları giymiştir. 9 kez Danimarka Milli takımının çeşitli yaş kategorilerinde oynayan Aynaoğlu ortasaha da görev yapıyor.ads_3futbolcu



1

ADASO’DA YEŞİL VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM DESTEK PROGRAMLARI KONUŞULDU

2

"ÜRETEN DE, TÜKETEN DE MAĞDUR"

3

KALP VE DAMAR SAĞLIĞINIZ İÇİN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ!

4

“KALP SAĞLIĞI İÇİN HER YAŞTA HAREKET ŞART”

5

SEYHAN’I YÜREĞİR’E BAĞLAYAN YAVUZLAR KÖPRÜSÜ AÇILDI