ADANA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
Manşet Haber 30.08.2023 15:31:41 0

ADANA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

ADANA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU






30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünü Adana’da coşkuyla kutlanıyor. Kutlama etkinlikleri Vali Yavuz Selim Köşger, 6. Kolordu Komutan Yardımcısı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Burak Yürüten ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.









Vali Yavuz Selim Köşger’in yanı sıra; Adana milletvekilleri, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile vatandaşların  katılımıyla gerçekleştirilen tören; saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sonlandı. 





Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından Valilik Taşköprü Binasında düzenlenen törende Vali Köşger, 6. Kolordu Komutan Yardımcısı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Burak Yürüten ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti. Gerçekleşen tebrikat töreninin akabinde Zafer Bayramı etkinlikleri İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilen törenle sürdü.









Vali Yavuz Selim Köşger’in 6. Kolordu Komutan Yardımcısı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Burak Yürüten ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la beraber merasim aracından törene katılanları selamlamaları ve Vali Köşger’in vatandaşların bayramını kutlamasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sürdü.









Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı da okundu.





kutlu olsun.” ifadelerine yer verdiği “30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı” okundu. 6. Kolordu ve Garnizon Komutanlığında görevli Üsteğmen Aykut Arslan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve halk oyunu gösterileriyle süren tören, resmigeçit töreniyle son buldu.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°