Aile Hekimine Gözyaşı

28.11.2013 16:34:23

Aile Hekimine Gözyaşı

cengizunal_cenaze_ (1)Narlıca Mahallesi’nde görev yaptığı Aile Hekimliği önünde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren 2 çocuk babası Dr. Cengiz Ünal toprağa verildi.

Adana Adli Tıp Kurumu morgundan cenazesi alınan Dr. Cengiz Ünal için Halk Sağlığı Merkezi Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Buradaki törende öldürülen doktorun eşi İngilizce Öğretmeni Fatma Ünal’ın gözyaşı döktüğü ve sinir krizleri geçirdiği gözlendi. . Eşinin tabutuna sarılan Ünal, yakınları tarafından güçlükle teskin edildi.  Sinir krizi geçiren Dr. Cengiz Ünal'ın kızı da arkadaşları ve yakınlarının yardımı ile teskin edildi.

Dr. Cengiz Ünal'ın cenazesi Halk Sağlığı Müdürlüğünde yapılan törenin ardından önce annesinin yaşadığı Denizli Mahallesi'ne götürüldü. Cenaze ikindi namazının ardından Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Aile Sağlığı Merkezi ve Halk Sağlığı Merkezinde görevli doktor, ebe, hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı.

Öte yandan, dün  öldürülen Semra Ok'un cenazesinin de otopsi sonrası  Adli Tıp morgundan yakınları tarafından alınarak Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

cengizunal_cenaze_

 

 

 

 



1

Erdoğan VAROL Yazdı/ ADANA’dan!

2

YÖK'TEN Ç.Ü’NE "ENGELSİZ ÜNİVERSİTE" ÖDÜLÜ

3

“SICAK HAVA TARIMDA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ CİDDİ MANADA TEHDİT ETTİ”

4

ÇUKUROVA BELEDİYESİ MARATONDAN 4 KUPA İLE DÖNDÜ

5

BULUT SANSÜRÜN BAHANESİ: KİŞİLİK HAKLARI