AİLELERİN TERCİHİ YUMURTALIK SAHİLLERİ OLACAK
YEREL YÖNETİM 15.07.2024 11:06:00 0

AİLELERİN TERCİHİ YUMURTALIK SAHİLLERİ OLACAK

Yumurtalık sahilleri yerli ve yabancı turistler için hazır. Yumurtalık Belediyesi, sahilde aile alanı oluşturdu, şemsiye ve şezlongları yeniledi

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok,ilçeyi baştan sona değiştirmeye kararlı olduklarını söyledi.

Göreve gelmesinin hemen ardından sahilleri işgalden kurtardıklarını, halkın kullanımına açtıklarını belirten Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Ayas Sahili’nin kötü görünümüne son verildiğini açıkladı.
Yumurtalık’a yakışmayan görüntüleri sona erdirdiklerini belirten Altıok, 120 metre uzunluğunda 50 metre genişliğinde 6 dönüm alanı aileler için özel alan yaptıklarını ifade etti. Erdinç Altıok, “Yumurtalık’ı güneyin parlayan yıldızı yapmaya kararlıyız. Sahillerimiz çağdaş bir görünüme kavuştu. Daha çok işimiz var. Yepyeni projelerimizle halkımızın rahatlığı ve huzuru için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.


“BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ”
Yumurtalık Ayas Merkez Sahil’de 80 adet şemsiye ve 160 adet şezlongu ailelerin özel kullanımına tahsis ettiklerini ifade eden  Altıok, “Bu bölüm sadece ailelerin hizmetinde olacak. Kırılmış, yamulmuş, param parça durumda olan tüm şemsiye ve şezlongları yeniledik. Karmaşık ve farklı alanlarda bulunan şemsiyeleri nizami hale getirdik. Şemsiyeler arasına çöp bidonları yerleştirdik. Aile alanında bir kadın personelimiz gün boyu temizlikle görevlendirildi. Ayrıca ilçemizdeki sahillere gelen misafirlerimizi deneyimli ekibimizle, misafirperverlik örneği sergileyerek karşılıyoruz” diye konuştu.
DUŞ ALANLARI MODERN HALE GETİRİLDİ
Sahilde bugüne kadar neredeyse atıl durumda bırakılan bakımsız, kullanışsız duş alanlarını yenilediklerini dile getiren Başkan Altıok, “Daha önce sadece su borusundan oluşan duş alanlarını çelik konstrüksiyon ve seramik döşemeyle kapatıp modern hale getirdik. İnsan onuruna yakışmayan tuvaletleri tamamen yeniledik” dedi.
Yumurtalık Ayas Merkez Plajı’nı uluslararası bir görünüme ve örnek bir halk plajına çevireceklerini kaydeden Başkan Altıok, “Soyunma odaları da komple yenilenecek. Yine sahile yakışır büfeler, stantlar tasarlıyoruz. Çok yakında onlar da halkımızın hizmetine girecek” diye konuştu.


SIRADA GENÇLİK KAMPI VE ZEYTİNBELİ PLAJI VAR
Başkan Erdinç Altıok, “Ayas merkez sahil tamamlandıktan sonra aynı güzellikleri Gençlik Kampımızda ve Zeytinbeli Plajımızda da hayata geçireceğiz. Hedefimiz mükemmel denizi ve eşsiz kumsalı olan Yumurtalık sahillerini ilçemize, Adanamıza ve ülkemize yakışır bir hale getirmek. Ayrıca yerli ve yabancı turist sayısını arttırarak hem belediyemizin hem de ilçemizin gelirini de artıracağız” ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.9° / 24.4°