Akdeniz’in Markası Oluyor
Manşet Haber 29.11.2015 10:49:23 0

Akdeniz’in Markası Oluyor

Akdeniz’in Markası Oluyor

Adana Valisi Mustafa Büyük, 280 işyerinin faaliyet gösterdiği Oto Center’ı ziyaret ederek, Site Başkanı İbrahim Öcal , yöneticiler ve site esnafı ile görüştü.

Vali Mustafa Büyük,  Oto Center’da Başkan  İbrahim Öcal, Oto Galericiler Odası Başkanı Velat Şen ve yönetimleri ile birlikte galerici esnafını yerinde ziyaret etti, sorunlarını dinledi, çay ve kahve sohbeti yaptı.

vali_oto_center_ibrahim_ocal (1)Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana ekonominin can damarlarından 2. El otomotivin adresi Oto Center ziyaretinde, her türlü marka aracın tek çatıda toplandığı, noterlik, bankacılık ve ekspertiz gibi hizmetlerin de yer aldığı, 280 oto galerisinin faaliyet sürdüğü Adana Oto Galericiler Sitesi Oto Center’in Akdeniz’in markası olma yolunda ilerlediğini söyledi.

vali_oto_center_ibrahim_ocalVali Büyük, site esnafının Adana ekonomisine sunduğu katkıdan ötürü de teşekkür etti. Özellikle oto pazarıyla kent ekonomisine büyük katkılar sağlayan Oto Center yönetiminin icraatlarını da dinleyen Vali Büyük, site esnafının en büyük beklentisi olan sitenin D-400 karayoluna bağlanma olayını da sordu. Konu hakkında Site Başkanı İbrahim Öcal’dan detaylı şekilde bilgi alan Vali Büyük, konuyla ilgili kendisinin de üzerine düşeni yapacağını ve konunun takipçisi olacağını söyledi. Vali Büyük, ayrıca kent merkezinde yasal olmadığı halde halen faaliyet göstererek haksız rekabete yol açan galericiler ile ilgili de gereğinin yapılacağı sözünü verdi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°