AKGÜL: SÜPER LİG’E ÇIKMAK İSTİYORUZ

21.12.2017 23:37:45

AKGÜL: SÜPER LİG’E ÇIKMAK İSTİYORUZ

Adanaspor  Bayram Akgül 2017-2018 sezonunun ilk yarısını değerlendirdi, tekrar süper lig’e çıkmak istediklerini söyledi.

Kısa bir süre önce teknik direktör değişikliği yaptıklarını anımsatan Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül, yazılı açıklamasında, “Cumartesi günü Eskişehir ile deplasmanda önemli bir maç oynayacağız. Devre arasını hocamızın doğrultusunda gerekli yerlere gerekli transferleri yapacağız. İnşallah sezon sonunda tekrar Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Allah izin verirse inşallah çıkacağız.”dedi.

Turuncu-Beyazlı takımın sezon başı kampını iyi değerlendiremediği ifade eden Akgül, şöyle konuştu:

” İkinci yarı gerekli transferleri yapıp ikinci sezona iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Osman hocam kendisini kanıtlamış bir teknik adamdır. Ben Kemal Kılıç hocama da teşekkür ediyorum. Adanaspor’a katkısı gerçekten büyüktür.

Şuana kadar transferlerde netleşen bir şey yok. Hocamızın gerekli gördüğü yerlere mutlaka transferler yapacağız. Genel anlamda gol atamama gibi bir sıkıntımız var. Takımımız iyi bir takım. İstediğimiz neticeleri bir türlü alamadık. Oyunsal anlamda evet iyiyiz ama baktığımız top hep bizde ama bir türlü neticeye yansıtamıyoruz. İnşallah ikinci yarı nokta transferlerle bu problemi çözeceğiz. Şuan kadromuzda 7 yabancı oyuncumuz var. Gidecekler mi ya da kalacaklar mı bilmiyorum. Onu Osman hocamız Eskişehir maçından sonra vereceği rapor doğrultusunda bakacağız.”

Kaplan Eskişehir yolcusu

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı için yarın Adana’dan ayrılacak.

Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.

Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan idmanda, daha sonra 4 gruba ayrılan futbolcular çabukluğa dayalı oyun oynadı. Antrenmanın ikinci bölümünde 5’2 top kapma ve pas çalışmasın yapan Adanaspor, idmanı yaptığı çift kale maçlarla tamamladı.

Turuncu-beyazlılar, yarın sabah saatlerinde hava yoluyla Ankara’ya gidecek. Buradan karayoluyla müsabakanın oynanacağı Eskişehir şehrinde geçecek olan Çukurova ekibi, 22 Aralık Cuma günü yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

 

 



1

DEMİRÇALI: HERKESE ŞEFFAF, ADALETLİ VE ADİL BİR HİZMET

2

AKDENİZ SANAT GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

3

"HALK SAĞLIĞINI KORUMAK İKTİDARIN SORUMLULUĞUDUR"

4

VETERİNER HEKİMLERİ DARP EDEREK HAYVANLARI KORUYAMAZSINIZ!

5

SEYHANLI MİNİKLERİN TİYATRO HEYECANI