AKP Adayı Dağlı: 1 Kasım bir istiklal mücadelesidir
Manşet Haber 9.10.2015 09:46:17 0

AKP Adayı Dağlı: 1 Kasım bir istiklal mücadelesidir

AKP Adayı Dağlı: 1 Kasım bir istiklal mücadelesidir

tamer_dagli_kozan_akp (3)AK Parti Adana Milletvekili Adayı Tamer Dağlı, . 1 Kasım seçimlerinin seçimden öte bu bir istiklal mücadelesi olduğunu iddia ederek, “ Bu yeniden büyük Türkiye’nin kuruluşunun tescilidir.” dedi.

Dağlı, partisinin Kozan İlçesi’nde düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, AKP’ye kuruluşundan bu yana hizmet ettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

“ Hani hep diyoruz ya, bu seçim başka diye. 1 Kasım seçimleri gerçekten başka. Seçimden öte bu bir istiklal mücadelesidir. Bu yeniden büyük Türkiye’nin kuruluşunun tescilidir. Ülkemizin üzerinde emelleri ve hayalleri olanların hayallerini yerle bir etme tarihidir. Biliyorsunuz seferberlikte hiç kimse içinde bulunduğu şartlara bakmaz, üzerine düşeni yapar. Şimdi bende karşımda yüzlerce Tamer Dağlı görüyorum. Ve inanıyorum ki, buradan çıktıktan sonra her biriniz kendisi milletvekili olacakmış gibi çalışacak, AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olmasına katkıda bulunacaksınız. Gün birlik olma günüdür dostlar. Kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp, memleket sevdasıyla tek ses, tek yürek olma zamanıdır. Ben sizlerin vekili olabilmek için yola çıktım. Yani milletvekili değil, milletin vekili olabilmek için bu yoldayım. Vakit az, yükümüz ağır. “

tamer_dagli_kozan_akp (2)Toplantıya,  AK Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek, Kozan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şahin Ünüvar, Kozan Kadın Kolları Başkanı Aysun Sarıca, AK Parti Milletvekili Aday Adayları Hilmi Baysal, Abdullah Avcı, Ali Özgüner, Taşkın Özkul, Yusuf Bilgili, AK Parti Kozan Belediye Meclis Üyeleri, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ile çok sayıda partili katıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°