AKSA ÇUKUROVA DOĞALGAZ: PATLAMANIN GERÇEKLEŞTİĞİ DAİREDE DOĞALGAZ KULLANILMIYOR
SON DAKİKA 2.06.2024 18:53:00 0

AKSA ÇUKUROVA DOĞALGAZ: PATLAMANIN GERÇEKLEŞTİĞİ DAİREDE DOĞALGAZ KULLANILMIYOR

Aksa Çukurova Doğalgaz Bölge Müdürlüğü, Hatay’ın Payas İlçesinde apartman dairesindeki patlamanın doğalgaz kaynaklı olmadığını açıklad

Aksa Çukurova Doğalgaz Bölge Müdürlüğü, Hatay’ın Payas İlçesinde apartman dairesindeki patlamanın doğalgaz kaynaklı olmadığını açıkladı.  Açıklamada, “Patlamanın gerçekleştiği dairede doğal gaz kullanılmadığı, yanıcı madde ve tüp gazının bir arada bulunduğu anlaşılmıştır.” denildi.

Aksa Çukurova Doğalgaz Bölge Müdürlüğü’nün Hatay Payas İlçesi’ndeki patlama ile ilgili açıklaması şöyle:

“Kamuoyunun dikkatine,

2 Haziran 2024 saat: 15.00 sularında Hatay’ın Payas ilçesi Atatürk Caddesi’ndeki bir binanın en üst katında patlama meydana gelmiştir. 

Patlamanın yaşandığı üç katlı bina ve çevre binalarda maddi hasar meydana gelmiş olup herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştır. Acil müdahale ekiplerimiz gelen ihbar doğrultusunda emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri ile birlikte hızla olay yerine intikal etmiş, gerekli tüm güvenlik kontrollerini gerçekleştirmiştir. Yetkili makamlarca yangının kaynağının henüz saptanamadığı ve uzman ekiplerin incelemesinin devam ettiği belirtilmiş olmakla birlikte acil müdahale ekiplerimiz tarafından yerinde yapılan detaylı incelemeler neticesinde patlamanın gerçekleştiği dairede doğal gaz kullanılmadığı, yanıcı madde ve tüp gazının bir arada bulunduğu anlaşılmıştır. 

Patlamadan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kamuoyunu saygıyla bilgilendiririz.

Aksa Çukurova Doğalgaz”


YAZARLAR

37.2° / 23.9°