AKSA DAĞALGAZ’DAN “MUTFAKTA TESİSAT DÖNÜŞÜMÜ” KAMPANYASI
3.09.2024 12:45:00 0

AKSA DAĞALGAZ’DAN “MUTFAKTA TESİSAT DÖNÜŞÜMÜ” KAMPANYASI

Aksa Çukurova Doğalgaz, “Mutfakta Tesisat Dönüşümü” kampanyasına katılan sertifikalı tesisat firmalarıyla birlikte mutfaklarında doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara cazip bir fırsat sunuyor.

Aksa Çukurova Doğalgaz, Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye illerinde sertifikalı tesisat firmalarıyla birlikte mutfağında doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlar için “Mutfakta Tesisat Dönüşümü” kampanyası başlattı.  Kampanyaya dahil olan anlaşmalı sertifikalı tesisat firmalarından birini seçerek mutfaklarında doğal gaz dönüşümlerini gerçekleştiren vatandaşlar, yemeklerini tüpe göre beş buçuk kat daha ekonomik pişirebilecek. 

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye illerindeki abonelerini doğal gaz konforu ve ekonomisi ile buluşturan Aksa Çukurova Doğalgaz, “Mutfakta Tesisat Dönüşümü” kampanyasına katılan sertifikalı tesisat firmalarıyla birlikte mutfaklarında doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara cazip bir fırsat sunuyor. 2024 Aralık ayının sonuna kadar devam edecek kampanyadan yararlanan vatandaşlar altı ay süresince ayda sadece KDV dahil 1.985 TL ödeyerek mutfağında pratik ve konforlu doğal gaz kullanabilecek ve artık “Tüp bitti, yemek yarıda kaldı” sorunu yaşamayacak.

Tüm evi dönüşüm işleminden geçirmeye gerek yok

Evlerinin önünde doğal gaz hattı bulunan vatandaşların bu cazip fırsattan kolaylıkla yararlanabileceğinin bilgisini veren Aksa Çukurova Doğalgaz, abonelik işlemlerinin ardından tesisatın proje ve montaj işlerini yapması için kampanyaya dahil olan sertifikalı bir tesisat firmasıyla anlaşma sağlanması gerektiğini açıkladı. Vatandaşların sertifikalı firmalar listesini ve katılım koşullarını ise aksadogalgaz.com.tr üzerinden kolayca görüntüleyebileceğini veya ofislerinden temin edilebileceğini vurguladı.

Doğal gaz tüpe göre beş buçuk kat daha ekonomik

Aksa Çukurova Doğalgaz, vatandaşların tüm evini dönüşüm işleminden geçirmeden, neredeyse iki saat süren kurulum çalışmasının ardından yemeklerini doğal gaz konforuyla pişirmeye başlayabildiğini, böylelikle ekonomik ve kesintisiz doğal gazın mutfaklarda güvenle kullanıldığını belirtti. Doğal gazın mutfakta yemek pişirirken tüpe göre beş buçuk kat daha ekonomik bir yakıt olduğunu ve mutfakta doğal gaz kullanımının kendine yapılan yatırımı 16 ayda amorti ettiğini açıklayan Aksa Çukurova Doğalgaz, zamandan ve enerjiden tasarruf etmek için doğal gaz kullanımının en kolay, ekonomik ve çevreci yöntem olduğunu belirtti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

33.5° / 23.9°