AKSA’DAN “DOĞAL GAZLI ISITICI VE MUTFAK TESİSATI DÖNÜŞÜM” KAMPANYASI
GÜNCEL 30.07.2024 12:58:00 0

AKSA’DAN “DOĞAL GAZLI ISITICI VE MUTFAK TESİSATI DÖNÜŞÜM” KAMPANYASI

Aksa Çukurova Doğalgaz, Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye illerindeki vatandaşlar için “Doğal Gazlı Isıtıcı ve Mutfak Tesisatı Dönüşüm” kampanyası başlattı.

Aksa Çukurova Doğalgaz, sertifikalı tesisat firmalarıyla birlikte evinde doğal gazlı ısıtıcı kullanmak ve mutfağında doğal gaza geçiş yapmak isteyen Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye illerindeki vatandaşlar için “Doğal Gazlı Isıtıcı ve Mutfak Tesisatı Dönüşüm” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında vatandaşlar kampanyaya katılan anlaşmalı sertifikalı tesisat firmalarından birini seçerek konforlu ısınmanın ve “Tüp bitti, yemek yarıda kaldı” sorunu yaşamadan yemek pişirmenin keyfini doyasıya yaşayacak.

8 bin kilometreyi aşan şebeke uzunluğuyla 900 bine yakın abonesini doğal gazla buluşturan Aksa Çukurova Doğalgaz, hizmet verdiği il, ilçe ve beldelerde kampanyaya katılan sertifikalı tesisat firmalarıyla vatandaşlara cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. 2024 Eylül ayının sonuna kadar devam edecek “Doğal Gazlı Isıtıcı ve Mutfak Tesisatı Dönüşüm” kampanyasından yararlanan vatandaşlar, altı ay süresince her ay KDV dahil 4 bin 150 TL ödeyerek evinde doğal gazlı ısıtıcıyla konforlu bir şekilde ısınmaya, mutfağında da ekonomik bir şekilde yemek pişirmenin keyfini çıkarmaya başlayacak.

Evinizin önünde doğal gaz hattı varsa…

Aksa Çukurova Doğalgaz lisans bölgeleri arasında yer alan Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’deki vatandaşların doğa dostu ve temiz enerji olan doğal gaza “Doğal Gazlı Isıtıcı ve Mutfak Tesisatı Dönüşüm” kampanyasıyla kavuşabileceklerini açıkladı. Aksa Çukurova Doğalgaz tarafından yapılan açıklamada, evlerinin önünde doğal gaz hattı bulunan vatandaşların bu imkandan yararlanabileceği, evlerin her odasında güvenle kullanılabilen doğal gazın vatandaşlara dört mevsim konfor kazandırdığı vurgulandı. Doğal gazlı ısıtıcı ve mutfak tesisatı dönüşümü için tüm evde tadilat işlemi yapılmayacağına da dikkat çeken Aksa Çukurova Doğalgaz, zahmetsiz enerji kaynağı doğal gazın evleri konforlu ve güvenli bir şekilde ısıtırken mutfaklarda aniden bitebilen tüp sorununa kalıcı çözüm sunduğunu belirtti.

Kampanyaya katılan sertifikalı tesisat firmalarıyla çalışmak gerekiyor

Aksa Çukurova Doğalgaz, doğal gazlı ısıtıcı ve mutfak tesisatı dönüşüm fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşların, abonelik işlemlerinin ardından tesisatın proje ve montaj işlerini yapması için kampanyaya katılan sertifikalı bir tesisat firmasıyla anlaşma sağlaması gerektiğine işaret etti. Vatandaşların sertifikalı firmalar listesini ve katılım koşullarını aksadogalgaz.com.tr üzerinden kolayca görüntüleyebildiğini veya ofislerinden temin edebildiğini ifade eden Aksa Çukurova Doğalgaz, konforlu hayata geçiş yapmak isteyen vatandaşlar için doğal gazın ısınmada ithal kömüre göre üç buçuk kat*, elektriğe göre iki kat*, mutfakta yemek pişirmede tüpe göre beş buçuk kat daha ekonomik olduğunu hatırlattı. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°