AKŞENER: EL ELE VERİLİRSE YARALAR DAHA ÇABUK SARILACAK
Manşet Haber 17.02.2023 16:14:54 0

AKŞENER: EL ELE VERİLİRSE YARALAR DAHA ÇABUK SARILACAK

AKŞENER: EL ELE VERİLİRSE YARALAR DAHA ÇABUK SARILACAK






İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Hem hükümet hem de yerel yönetimler el ele verirse yaraların daha çabuk sarılacağı kesin, ama sayın Erdoğan buna yanaşmıyor.” dedi.





Meral Akşener Adana’da, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti, deprem bölgelerinde incelemelerde bulundu. Akşener, depremin yol açtığı yaraların bir an önce sarılması gerektiğini ifade etti ve şöyle konuiştu:





“Adana başta olmak üzere tüm illerimize büyük geçmiş olsun diyorum. Başta can kurtarma çalışmalarına katılan ekipler olmak üzere tüm görevlilere yürekten teşekkür ediyorum. Her gün bir ili ziyaret ettim Adana altıncı il. Hastanelere gittim oradaki yaralılarımızı ziyaret ettim. Onların istek ve taleplerini dinledim not ettirdim. Yaşanan bu felaketten çıkartacağımız çok önemli dersler var. Ancak, önce iktidarın kendisine bakması gerekiyor. 





Müdahalede geç kalınmıştır ve ne yazık ki bugüne kadar bir tek istifa dahi yaşanmamıştır. Bu hem utanç verici hem düşündürücüdür. 





Merkezi hükümete ve yerel yönetimlere kaynak vatandaşın cebinden yani aynı keseden çıkıyor. O halde neden bu iki yapının güçleri birleştirilip daha da etkin hale getirilemez. 





Hem hükümet hem de yerel yönetimler el ele verirse yaraların daha çabuk sarılacağı kesin, ama sayın Erdoğan buna yanaşmıyor.”



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°