Altunsu: İşbirliği ve güçbirliği içerisinde olabiliriz
Manşet Haber 8.02.2015 16:38:23 0

Altunsu: İşbirliği ve güçbirliği içerisinde olabiliriz

Altunsu: İşbirliği ve güçbirliği içerisinde olabiliriz

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, bölgesel tanıtımın büyük önem taşıdığını belirterek, bölgeyi daha iyi noktalara ulaştırabilmek için özenle çalışmak zorunda olduklarını söyledi.

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Süleyman Sönmez, bölgesel kalkınmaya önem verilmesi gerektiğini söyledi. Süleyman Sönmez, ADSİAD Genel Sekreteri Barış Kaan Ekmen, Sayman Selahiddin Nas, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Öncül ve Akın Topal’la birlikte Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lütfi Altunsu’yu ziyaret etti. Sönmez, “Adana ve Mersin’i birbirine bağlayan, ekonomik alanda çalışma yapan tek sivil toplum kuruluşu ÇUKUROVA SİFED’dir. ÇKA ise resmi olarak iki kentin ortak çalışma yaptığı bir kurumdur. Bölgenin tanıtımı ve kalkınması için bizlere ve sizlere önemli görevler düşüyor. İş dünyası olarak görevimizi layıkıyla yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.
ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu ise ÇKA’nın görevleri arasında bölgesel tanıtımın büyük önem taşıdığını kaydetti. İş dünyasının ÇKA ile diyalog halinde olmasına sevindiğini belirten Altunsu, “Bölgemizin kalkınması için işbirliği ve güçbirliği içerisinde olabiliriz. Bazı bölgelerdeki ajanslar sivil toplum kuruluşlarına ulaşamama sıkıntısı yaşarken iş dünyası temsilcilerinin ajansımızla bir araya gelmesi bizim için çok önemli. Tanıtım programları, lansmanlar ve bölgesel projeler, kalkınmanın önünü açar. Adana ve Mersin’de ÇKA bünyesinde kurulu ‘Yatırım Destek Ofisleri’ aracılığıyla kar amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşlarıyla tanıtım programları hazırlayabiliriz” diye konuştu.
Adana’da her alanda ciddi potansiyel olduğunu vurgulayan Altunsu, “Hep birlikte bu potansiyeli harekete geçirmek durumundayız. Bölgeyi daha iyi noktalara ulaştırabilmek için özenle çalışmak zorundayız” ifadelerini kullandı

 

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°