ANNE BEBEK BULUŞMALARI’NDA İLK DURAK ADANA
Manşet Haber 8.05.2019 12:26:12 0

ANNE BEBEK BULUŞMALARI’NDA İLK DURAK ADANA

ANNE BEBEK BULUŞMALARI’NDA İLK DURAK ADANA

Adanalı aileler bebek beslenmesi konusunda merak ettikleri soruların yanıtlarını Bebelac Çocuk Devam Sütleri’nin desteğiyle düzenlenecek panelde bulacak.

Moderatörlüğünü Aile Çocuk Yazarı Ömür Kurt’un yapacağı “Bebeklerde Bilişsel ve Sosyal Gelişimde Beslenmenin Önemi” başlıklı panelde Dr. Ender Saraç aileleri bilgilendirirken Nutricia Türkiye Tüketici Pazarlama Direktörü Pelin Aydoğdu kendi annelik yolculuğunu ve deneyimlerini paylaşacak.

Bebek beslenmesinde izlenecek yollar, bu konuda sıklıkla yapılan hatalar ve beslenmenin bebeklerin zihinsel ve sosyal gelişimi üzerindeki etkileri Bebelac Çocuk Devam Sütleri desteğiyle 10 Mayıs’ta Adana’da düzenlenecek “Bebeklerde Bilişsel ve Sosyal Gelişimde Beslenmenin Önemi” başlıklı panelde ele alınacak. Adana Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde saat 11.00’de başlayacak etkinlikte Aile Çocuk Yazarı Ömür Kurt’un moderatörlüğünde Dr. Ender Saraç aileleri bilgilendirecek. Panelde, Dr. Ender Saraç bebek beslenmesinde anne sütünün yeri ve önemi, beslenmenin bebeğin bilişsel, fiziksel ve sosyal gelişiminde oynadığı rol, ilk 1000 gün kuralı, ek gıdalar ve devam sütlerinin kullanımı hakkındaki görüş ve önerilerini katılımcılarla paylaşacak. Nutricia Türkiye Tüketici Pazarlama Direktörü Pelin Aydoğdu ise kendi annelik deneyimlerini ve Bebelac Çocuk Devam Sütlerinin annelik yolcuğundaki desteğini paylaşacak.

Panelin sonunda konuşmacılar Adanalı ailelerin sorularını da yanıtlayacak ve tüm katılımcılara editörlüğünü Aile Çocuk Yazarı Ömür Kurt’un yaptığı “200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi” hediye edilecek.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°