AOSB’YE “MÜKEMMELLİKTE YETKİNLİK 4 YILDIZ’” ÖDÜLÜ
Manşet Haber 16.12.2017 01:24:35 0

AOSB’YE “MÜKEMMELLİKTE YETKİNLİK 4 YILDIZ’” ÖDÜLÜ

AOSB’YE “MÜKEMMELLİKTE YETKİNLİK 4 YILDIZ’” ÖDÜLÜ

Türkiye’deki OSB’ler içinde ilk ve tek olan “Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız” ödülünü Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığı kazandı.

AOSB Başkanlığı, “Mükemmellikte yetkinlik için tanımlanan 4 yıldız” ödülünün mutluluğunu çalışanlarıyla yaşadı. AOSB Başkanı Bekir Sütcü ve yönetim ve denetim kurulu üyeleri, Türkiye’de bir ilke imza atarak organize sanayi bölgeleri arasında ilk ve tek olan “Mükemmellikte yetkinlik için tanımlanan 4 yıldız” ödülünün alınmasında emeği geçen başkanlık çalışanlarını akşam yemeğinde ağırladı.
Hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirten Sütcü, yönetim kurulu, denetim kurulu, başkanlık çalışanları, paydaşlar ve bölgede faaliyet yürüten sanayicilerin yakaladığı uyumlu çalışmanın, başarıyı da beraberinde getirdiğini kaydetti. Sütcü, ‘Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız’ ödülünün sonuç değil, başlangıç olduğunu da belirterek, hedeflerinin ‘Mükemmellikte Süreklilik’ ödülünü almak olduğunu dile getirdi.
AOSB Başkanlığının en eski çalışanlarından Enerji Müdürlüğü Bakım Onarım Amiri Cumali Algın, EFQM Ceo’su Léon Tossaint imzasını taşıyan “Recognised for Excellence 4 Star (Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız) kalite sertifikasını Başkan Sütcü’ye teslim etti.
Denetim Kurulu Üyesi Hilal Aksöz de Bölge Müdürü Mustafa Keskin’e başarının yöneticisi olarak yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür plaketi verdi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 15.9°