Arıkan’dan  Memleketi Pozantı’ya Ziyaret
Manşet Haber 31.01.2014 13:16:34 0

Arıkan’dan Memleketi Pozantı’ya Ziyaret

Arıkan’dan Memleketi Pozantı’ya Ziyaret

arikan_PozantıÇukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, ilk ilçöe ziyaretini memleketi Pozantı’ya yaptı. Arıkan bu ziyaretle Çukurova Belediye Başkan yardımlığından istifa ederek CHP’den Pozantı Belediye Başkanlığına aday gösterilen Abdülkerim Ozkul’a da destek vermiş oldu.

Pozantı’da esnaflarla görüşen  Yıldıray Arıkan, hem projelerini anlattı hem de halkın sıkıntılarını dinledi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, şöyle konuştu:

“CHP İl Başkanı Orhan Sümer ile çok sayıda partili Belediye Başkan adayı Abdulkerim Özkul’a destek vermek için Pozantı’ya gitti. Büyük bir kalabalıkla karşılanan Başkan Yıldıray Arıkan, Pozantı’da Atatürk Kültür Merkezi yakınlarında kurulan semt pazarını gezdi. Esnaf ve halkın sorunlarını dinleyen Başkan  Yıldıray Arıkan, başkan adayı Abdulkerim Özkul’a da destek istedi. Pozantılı olduğu için ilçenin sıkıntılarını da çok iyi bildiğinden söz eden Başkan Yıldıray Arıkan, ‘Pozantı ve büyükşehirde seçimi kazanarak Pozantı’yı çok güzel bir ilçe haline getireceğiz. Adayımız Abdulkerim Özkul çok başarılı bir belediyeci. İnanıyorum ki bu seçimi de kazanarak Pozantı halkına hakettiği belediye hizmetlerini en güzel bir şekilde sunacak.”

Yıldıray Arıkan Pozantı’nın Kamışlı Mahallesi’ndeki seçim bürosunu açılışını yaptı ve daha sonra halkla bir araya geldi.

yildiray_arikan_pozanti

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°