Tarih: 12.08.2019 14:09

NE DEMEK İSTİYOR?

Facebook Twitter Linked-in

2 dönem CHP’den Çukurova ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği yaptı, CHP tekrar aday göstermeyince bu kez DSP’den aday oldu. Seçimi kaybeden siyasetin ve yerel yönetimlerin kurdu Mehmet Esendemir bu aralar Adana Büyükşehir Belediyesi’nden ayrılmıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Mehmet Esendemir’e kentin stratejik planının hazırlanmasında da görev vermiş, Adana’nın strateji,k planının hazırlanmasında harıl harıl çalışıyor.
Mehmet Esendemir, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın 169 milyon liralık borçlanma istemi reddedilince sosyal medya hesabından ilginç paylaşımda bulundu. “CUMHUR İTTİFAKININ SAYIN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ;” başlığı ile Mehmet Esendemir’in mesajı şöyle:
“İşçi maaşları, Akaryakıt alımı, asfalt alımı ve yatırım ödemelerinin yapılması için gereken borçlanma yetkisine Red vererek, sadece Çukurova,Seyhan, Ceyhan ve İmamoğlu ilçelerinin değil, kendi partilerinizde seçimi kazandığınız Yüreğir, Sarıçam, Tufanbeyli, Saimbeyli, Karaisalı, Kozan, Feke, Yumurtalık, Karataş, Pozantı ve Aladağ ilçelerinde ve bağlı köy/mahallerinde yapılacak Büyükşehir hizmetlerini de engellemiş oldunuz..
Bütçe ve planlama günlük ve kısa vadeli değildir.. Kış ayı kapımıza dayandığında, başta yolların açılması, asfaltlanması, mucur dökülmesi ulaşım v.s gibi hizmetler için gereken asfalt alımı ve akaryakıt alımına da Red verdiğiniz borçlanma teklifinin içinde idi..
Bu hizmetler aksarsa, bu ilçelerde kış aylarında iş makinaları gönderilemezse bunun en büyük sorumlusu da sizler olacaksınız.
Belediye meclislerinde parti ayrımı yapılmaksızın tüm ilçelere hizmet götürmek Büyükşehir Belediyesinin görevidir ve siz bu görevin yerine getirilmesine engel oldunuz..
GELİN OLAĞANÜSTÜ MECLİSİ TOPLANTIYA ÇAĞIRIN VE HATADAN DÖNÜN..



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —