Tarih: 17.09.2012 10:34

Asansör denetimini MMO yapacak

Facebook Twitter Linked-in

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Osmaniye ve Yumurtalık İlçe Belediyeleri ile asansörlü binaların asansörlerinin yıllık kontrolüne ilişkin protokol imzalandı.
Makina Mühendisleri Odası Adana Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi, Yönetim Kurulu Üyesi İlker Cem Güvel, Osmaniye İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Celal Bayar Öztürk ve Saymanı Beytullah Ter, Yürütme Kurulu Üyesi ve Belediye çalışanı Metin Uşak, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı ziyaret etti. Ziyarette, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Cezmi Topaloğlu da hazır bulundu.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ile MMO Adana Şubesi arasında imzalanan protokole göre, Osmaniye ili sınırlarındaki asansörlü binaların asansörlerinin yıllık kontrolü Makina Mühendisleri Odası ekiplerinde gerçekleştirilecek.
Öte yandan, MMO Adana Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi ve beraberindeki heyet daha sonra Yumurtalık İlçe Belediyesine giderek Belediye Başkanı Turgut Erişmen, Fen İşleri Müdürü Faruk Yıldızı ziyaret etti. MMO ile Başkan Turgut Erişmen arasında imzalanan protokol uyarında, Yumurtalık Belediyesi sınırları içindeki asansörlü binaların asansörlerinin yıllık kontrolü MMO ekiplerince yapılacak.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —