Tarih: 12.03.2017 00:17

ASANSÖR FİRMALARINDAN GÜÇBİRLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Adana’daki asansör imalatçısı, montaj ve bakım firmaları bir araya geldi, Asansör Sanayici ve İş Adamları Derneği (ADASİAD) çatısı altında toplandı. Derneğin kurucu Başkanlığına da Ümit Özlü getirildi.
ADASİAD Kurucu Başkanı Ümit Özlü, yönetim kurulu ve üyeleri ile kendi binalarında bir araya geldi. Özlü, ağır, tehlikeli ve riskli bir sektörde çalıştıklarını ifade ederek, asansör kullanan herkese fayda sağlayacak hizmetlere imza atacaklarını vurguladı. Özlü, “Mesleğimize güç katmak, saygın hale getirmek için bir çatı altında tüm yeterlilik belgelerine sahip firmalar olarak bir araya geldik. Adana’mız için güzel projelerle birlik beraberlik içerisinde elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz' diye konuştu. asansor_dernek (1)
Belgesiz korsan çalışan firmalara belgelendirme çalışmaları yapacaklarını sonuç alınamaz ise gerekli yasal işlemin başlatılması için de girişimlerde bulunarak mücadele bulunacaklarını ifade eden Ümit Özlü, yazılı açıklamasında şöyle dedi:
“Vatandaşlarımıza güven vermek için önce biz standartlara uymak kaliteli ve konforlu hizmet vermek zorundayız. Bizler birlik beraberlik içerisinde olursak daha da güçlü olacağımıza inancımız tamdır' dedi. Özlü, ayrıca firmaların son çıkan Asansör yönetmeliklerini iş güvenliği ‘Mesleki Yeterlilik Belgeleri’ alması sağlanacak olan eğitimi de vereceklerini ifade ederek “ Personeller kaliteli hizmet verilmesinin önceliğimiz olacak. Her sektörde olması gereken dürüst ve samimi olmalıyız ki başarılı olalım”
ADANAULUS.COM



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —