Tarih: 02.06.2017 14:32

ASANSÖR UYARILARI

Facebook Twitter Linked-in

Adana Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği (ADASİAD) İnsanlarımıza tehlikeli bir hizmet verdiklerini, bunları yaparken de korsan firmalarla mücadele ettiklerini söyledi.
Park Zirvede ADASİAD üyeleri bir araya geldi. AK Parti Adana Milletvekili MKYK üyesi Tamer Dağlı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Yüreğir Kaymakam’ı Fatih Genel, AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Sarı, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Hukukçular ile işadamlarının katıldığı iftar yemeğinde desteklerinden dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile kent yöneticilerine plaket verildi.
ADASİAD Başkanı Özlü, kamu yararına dernek olduklarını belirterek, Adana’da 10 bin binada toplam 12 bin asansörün bulunduğunu söyledi. Özlü, şöyle konuştu:asansor_toplanti
“Amaç halkın can güvenliğinin tam ve doğru bir şekilde sağlanarak, güvenli asansör için imalat, montaj ve bakımların doğru bir şekilde yapılmasını sağlamak. İnsanlarımıza tehlikeli bir hizmet veriyoruz. Bunları yaparken de korsan firmalarla mücadele ediyoruz Ancak bu yetmiyor, burada bizler kadar sizlere de görevler düşüyor. Gereken önlemi hep birlikte almalıyız”






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —