ASGD koşusunda 13 at yarışacak
Manşet Haber 17.03.2015 10:44:13 0

ASGD koşusunda 13 at yarışacak

ASGD koşusunda 13 at yarışacak

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD)Geleneksel Adana Şubesi Kupası At Yarışları koşusu yarın 18 Mart Çarşamba günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılacak.

Saat 19.00’da başlayacak günün ikinci koşusu, altılı ganyanın ikinci ayağı olan ve 4 yaşlı 13 Arap atının katılacağı yarışta birinciliği kazanan at 53.500 lira ikramiye kazanacak. Kum piste yapılacak bin 200 metre mesafeli ASGD Kupası Yarışı'nda ünlü Jokeylerden Halis Karataş, Gökhan Kocakaya, Akın Sözen, Ayhan Kurşun ve Ahmet Çelik’te at binecekler.

Şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz

ASGD Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı A. Basri Baş, böylesine önemli ve anlamlı yarışa tüm meslektaşlarını davet ederek,“ASGD Adana Şubesi adına bu yıl ikincisi yapılacak olan kupalı yarışta koşacak olan tüm atların kazanma yönünde büyük bir çaba sarf edeceğini biliyorum. Güzel bir yarış olmasını ve hak edeninde kazanmasını temenni ediyorum. Bu arada18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin yıldönümünde ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyoruz.' dedi

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°