ATDSK 300 BİN TL ÖDÜLLÜ TURNUVA
SPOR 9.06.2024 11:05:00 0

ATDSK 300 BİN TL ÖDÜLLÜ TURNUVA

300 bin TL ödüllü T500 Masters Turnuvası, ATDSK altyapısından yetişen İpek Soylu Şemin’in de kurucusu olduğu İpek Soylu Şemin Vakfı’nın sponsorluğunda gerçekleşecek.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), Türkiye Tenis Federasyonu’nun en yüksek puanlı master turnuvalarından birine daha ev sahipliği yapacak. Toplam 300 bin TL ödüllü T500 Masters Turnuvası, ATDSK altyapısından yetişen İpek Soylu Şemin’in de kurucusu olduğu İpek Soylu Şemin Vakfı’nın sponsorluğunda gerçekleşecek. 

Şampiyon tenisçilerin adresinde yeni proje için büyük buluşma gerçekleşti. ATDSK alt yapısından yetişen, Tenisin en prestijli turnuvalarından biri sayılan Wimbledon Tenis Turnuvası’nda gençler kategorisinde teklerde Grand Slam ana tabloda oynayan ilk Türk kadın tenisçi olan, ülkemize ilk grand slam kupasını kazandıran İpek Soylu Şemin, ATDSK alt yapısı sporcular, antrenörler ve kulüp yönetimi ile bir araya geldi. Bu buluşmada Adanalı milli tenisçimiz İpek Soylu Şemin ve eşi Yiğit Barış Şemin’in kurucusu olduğu İpek Soylu Şemin Vakfı (İSŞV) ile ATDSK arasında toplam 300 bin TL ödüllü T500 Masters Turnuvası için sponsorluk anlaşması da imzalandı.  Vakıf olarak ilk turnuva organizasyonu gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını bildiren İSŞV kurucuları İpek Soylu Şemin ve Barış Şemin çifti, 7 Ekim’de Adana’da yapılacak büyük turnuvaya tüm master tenisçileri davet etti.


Anahtar Kelimeler: ATDSK ÖDÜLLÜ TURNUVA

YAZARLAR

37.2° / 23.9°