ATİKASLAN: SEYHAN’DA ÖNSEÇİM İSTİYORUM
Manşet Haber 2.11.2023 02:09:46 0

ATİKASLAN: SEYHAN’DA ÖNSEÇİM İSTİYORUM

ATİKASLAN: SEYHAN’DA ÖNSEÇİM İSTİYORUM






Adana’da CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek belediye başkan ve belediye meclis üyelerinin önseçimle belirlenebilmesi için  bu ortamı yaratmak amacında olduğunu söyledi.





CHP’nin hafta sonu kurultayının yapılacağını anımsatan Adana’nın en büyük ilçesi Seyhan’ın başkanı Ramazan Atikaslan, www.adanaulus.com imtiyaz sahibi İsmail Başkan’a önemli açıklamalarda bulundu. Seyhan’da başarılı olmak için taban çalışmasına ağırlık verdiklerini, 96 mahalle ve 26 köyü tek tek gezdiklerini, mahallelerde mahalle temsilcileri ile düzenli toplantılar yapacaklarını söyledi. “Seyhan’da Mahalle Meclislerine işlerlik kazandıracağız. Var olan meclisleri güçlendireceğiz”  diyen CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, kurultay sonrası Yaşar Kemal Kültür Merkezinde , milletvekilleri, Büyükşehir belediye başkanı ve ilçe belediye başkanının da katılacağı mahalle meclisleriyle bir araya geleceklerini bildirdi.









SEYHAN’DA ÖNSEÇİM İSTİYORUM





CHP’nin Adana Büyükşehir Belediyesini yeniden Zeydan Karalar ile kazanacaklarının altını çizen Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, “Seyhan’da önseçim konusunda ne diyorsunuz, önseçime bakış açınız nedir?” sorusunu, “Her zaman önseçimi savunan biriyim.  Seyhan İlçemizde belediye meclis üyelerinin de başkanın da önseçimle yapılması için elimden galen gayreti göstereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Hafta sonu partimizin kurultayı var.  Genel Başkanlığa kim seçilirse seçilsin ilçe yönetimi kurulumuzla ön seçim kararı alacağınıza inanıyorum. Genel Başkan ve genel merkez yönetiminden de bu konunun uygulamaya geçirilmesini sonuna kadar savunacağım. Partimizin üyeleri sandığa giderek hem meclis üyelerini hem de belediye başkanı seçebilmeli. Adana Seyhan’da Önseçim istiyorum. Olması için de sonuna kadar mücadele edeceğim” şeklinde yanıtladı.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.9° / 21.2°