AVCI: SIKINTILAR MUTLAKA BİTECEK!

22.02.2022 00:00:46

AVCI: SIKINTILAR MUTLAKA BİTECEK!






Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 'Küresel çapta yaşanan sorunlara paralel olarak ülkemizde hissedilen ekonomik sıkıntıların geçici olduğunu, yarının bugünden daha güzel olacağını” ifade etti.





MHP Adana İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre,  İl Başkanı Bünyamin Avcı İlçe Başkanları ile İmamoğlu İlçesinde  bir araya geldi, Kızılcahamam toplantısı hakkında bilgi verdi.





Avcı 'Her eve, her gönüle girmeliyiz; vatandaşlarımıza daha yakın olmaya gayret etmeliyiz”dedi.





Avcı toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşa gerçek bilgilerin verilmesi gereğine vurgu yaparak şöyle konuştu:





'Çok çeşitli ve hızla değişen gündemler içinde asıl meselenin kaybolmaması için hepimize önemli görevler düşmektedir. Her gün kriz ve kaos olsun diye dua eden, sokaktan medet uman siyasetin riyakârlarına karşı halkımızı bilgilendirmemiz, korumamız lazım.









Küresel çapta yaşanan sorunlara paralel olarak ülkemizde  hissedilen ekonomik sıkıntıların geçici olduğunu, yarının bugünden daha güzel olacağını muhalefet partileri bizden daha iyi biliyor. O yüzden her gün erken seçim istiyorlar. Kış günü domates, patlıcan etiketi paylaşan aynı muhalefet, desteğini aldıkları Kandil'in inlerinde saklanan teröristlerle mücadele için harcamaya mecbur olduğumuz trilyonları konuşmuyorlar ama biz konuşacağız.





Bilinmelidir ki vatandaşımızın şikâyet ettiği günlük sıkıntılar mutlaka bitecek. Devlet ve millet olarak dünden daha güçlüyüz, yarın daha da güçleneceğiz. Yedi düvele meydan okumuş bu asil millet fırsatçılara ve istismarcılara teslim olmayacak.'




1

TGC: ETKİ AJANLIĞI DÜZENLEMESİ DÜŞMAN CEZA HUKUKU ANLAYIŞINI KÖRÜKLEYECEK

2

TUİK VERİLERİNE GÖRE: BİTKİSEL ÜRETİM AZALIYOR, SEBZE-MEYVE ARTIYOR

3

“AŞI SORUNU AŞILAMIYOR!”

4

ÇOCUĞUNUZ KIŞ AYINDA BU MEYVE VE SEBZELERİ MUTLAKA TÜKETMELİ

5

"ADANA SİNEMATEK, TÜRKİYE'NİN TEK SİNEMATEK'İDİR"