Tarih: 24.10.2014 10:48

Avukat ve Eşin Katil Şüphelisi Evlat Çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Adana’nın Merkez Çukurova İlçesi’ndeki villalarında bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan

Avukat Yüksel Pişkin ve ev kadını eşi Nilay Pişkin’in katil şüphelisi birlikte yaşadıkları evlatları çıktı.  Cinayet şüphelisinin polisteki sorgusu sürüyor.

Kurttepe Mahallesi Gondol Sitesi'ndeki villalarında villalarında vahşice bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan Avukat Yüksel Pişkin ve eşi Nilay Pişkin cinayetinde sır perdesi aralanıyor. Cinayet şüphelisi olarak polisin gözaltına aldığı Çağ Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu A.İ.P’nin sabah erken saatlerinde 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak,  su içmek için indiği mutfakta annesi ile babasının kanlar içinde yerde yattığını söyledi. 112 Acil ekibiyle verilen adrese giden polis Pişkin çiftinin cesetlerini mutfakta buldu. Vücutlarında çok sayıda bıçak darbesi tesbit edilen Yüksel-Nilay Pişkin çiftinin cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü cinayet masası ekipleri villa içerisinde ve dışında geniş çaplı bir araştırma yaptı. Dedektifler delil olabilecek her şeyi incelemeye aldı.

Cinayet şüphelisi olarak polis tarafından gözaltında tutulan A.İ.P’nin neden anne ve babasını öldürmüş olabileceği de araştırılıyor.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —