Tarih: 28.11.2018 18:52

AVUKATLAR KADINLARA HAKLARINI ANLATTI

Facebook Twitter Linked-in

Adana Barosu Kadın Hakları Merkezi, Çukurova Belediyesi tarafından kadınlara ücretsiz hizmetler sunan Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nde kursiyerler ile bir araya geldi.
Adana Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Ceyda Esay Büyükdağ , Başkan Yardımcısı Av. Merve Gündoğdu, Komisyon Üyesi Av. Sibel Öner, Adana Kadin Dayanışma Merkezi AKDAM Gönüllüleri, Çukurova Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi ev sahipliğinde 25 Kasım 'Kadına Karşı Şiddetle Mücadele ve Dayanışma Günü'nde merkez kursiyerleri ile biraraya geldi. Kursiyerlere 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunun amacı, şiddetin tanımı ve türleri, kanun kapsamındaki tedbirler ve başvuru yolları ilgili bilgiler verildi. Uygulama ve kanunun işleyişi hakkında paylaşımlarda bulunuldu.
Çukurova Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi yetkilileri Adana Barosu Kadın Hakları Komisyonu Merkezine katkılarından ötürü teşekkürlerini ifade ettiler.
Kadınlara ücretsiz olarak verdiği desteklerden dolayı Çukurova Belediyesi’ne teşekkür eden Adana Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Ceyda Esay Büyükdağ, Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nin Adana için büyük bir kazanım olduğunu belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —