Tarih: 08.02.2015 16:34

Avukatlar Meslektaşlarını Unutmadı

Facebook Twitter Linked-in

baro_bedir_futbol_hali_saha (4)Adana Barosu merhum Avukat Savaş Bedir anısına düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. Açılış maçlarının başlama vuruşlarını Baro Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık ve Baro Başkan Yardımcısı Avukat Murat Loğoğlu yaptı.

Çıtırık, görevleri başında uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Avukat Savaş Bedir’i ve aynı saldırıda ölen icra memuru Hasan Fındıl’ı bir kez daha rahmetle andıklarını söyledi. “2001 yılında yaşanan bu acı olayı unutmadık, unutturmayacağız.” Diyen Baro Başkanı Çıtırık, “Baro’ya kayıtlı avukat, stajyer avukat, adliyede görev yapan memurlar, adliye muhabiri gazeteciler, emniyet mensupları ve avukat katiplerinden oluşan takımlarla bir araya geldik. Amacımız, Adliye koridorlarında her gün onlarca kez karşılaşan insanların birbirleriyle kaynaşmalarını, dostluk ve kardeşlik duygularını da pekiştirmektir” dedibaro_bedir_futbol_hali_saha (3)

Bu yıl 14.sü düzenlenen ve Kelebek Halı Sahada oynanan müsabakalara 24 takım katılıyor. 6’şar takımlı 4 ayrı grupta oynanacak maçların ilk gününde takımlar ilginç isimleri ile sahada boy gösteriyor.

Yaklaşık 2.5 ay devam edecek turnuva maçları Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere yan yana  iki ayrı sahada yapılıyor, karşılaşmalarda TFF ‘ye bağlı hakemler düdük çalıyor.baro_bedir_futbol_hali_saha (2)


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —