BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLUMSAL BİR SORUMLULUK
Vali Yavuz Selim Köşger, bağımlılıkla mücadelenin sadece bireysel değil, aynı zamanda toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirtti, “AMATEM gibi merkezler, bu mücadelenin en etkili halkalarından biri” dedi.
Vali Yavuz Selim Köşger, bağımlılıkla mücadelenin sadece bireysel değil, aynı zamanda toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirtti, “AMATEM gibi merkezler, bu mücadelenin en etkili halkalarından biri” dedi.
Vali Yavuz Selim Köşger, Alkol ve Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM) ile Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesini ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
AMATEM’de tedavi ve rehabilitasyon süreçleriyle ilgili bilgi alan Vali Köşger, bağımlılıkla mücadelede görev alan sağlık personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Merkezdeki hasta odalarını ve tedavi birimlerini gezen Vali Köşger, burada görevli personelle sohbet etti, hastalarla yakından ilgilendi. Tedavi gören hastaların tedavi süreçleri hakkında bilgi alan Vali Köşger, hastaların moralini yükselten sohbet gerçekleştirdi.
AMATEM’in, bağımlılıkla mücadelede kritik bir rol üstlendiğini vurgulayan Vali Köşger, “Bağımlılıkla mücadele sadece bireysel değil, aynı zamanda toplumsal bir sorumluluktur. AMATEM gibi merkezler, bu mücadelenin en etkili halkalarından biri olarak binlerce insanımızın hayatına umut oluyor.” dedi.
Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde de incelemelerde bulunan Vali Köşger, Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Yunus Emre Yıldırım’dan kurumun idari yapısı, poliklinikler, personel durumu ve verilen sağlık hizmetleri bilgi aldı.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ahmet Çomu, İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar ile poliklinikleri gezerek hastane çalışanları ve hastalarla görüşen Vali Köşger, ruh sağlığı hizmetlerinin toplum sağlığı açısından önemine dikkat çekti.

Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ!
-
2
TBMM'DE BU HAFTA
-
3
DEVA PARTİSİ KRİPTO PARAYA NASIL BAKIYOR?
-
4
BELKIS ORCALLI YAKICI GÜVEN TAZELEDİ
-
5
CHP’Lİ KIŞ,“DEVLET GARANTİLİ GEÇİŞLERİN ÖDEMELERİNDE BÜYÜK SIR”
-
6
KARAİSALI’DA KUVÂ-Yİ MİLLİYE ŞENLİĞİ 5 NİSAN’DA
-
7
NATO’NUN, ADANA’DA ÇOK ULUSLU KOLORDU KURMA HAZIRLIĞI
-
8
İNCİRLİK ‘İN ADI O OLAYDA DA MI GEÇİYOR?
-
9
YAVAŞ, EVİNDE ZİYARET ETTİ
-
10
AGV BAŞKANLIĞINA BURHAN KAVAK YENİDEN SEÇİLDİ
-
11
VATANDAŞIN OTOBÜSLERDE UNUTTU EŞYALAR!
-
12
VALİ YAVUZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

