BAHÇELİ ADANA’YI DA SAYDI
Manşet Haber 1.08.2023 12:12:15 0

BAHÇELİ ADANA’YI DA SAYDI

BAHÇELİ ADANA’YI DA SAYDI






Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aralarında Adana’nın da bulunduğu 11 ili sayarak, “Belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir” açıklamasında bulundu.





MHP Genel Başkanı  Bahçeli,  açıklamasında, “CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimi altında inim inim inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması önümüzdeki en sıcak gündem konusu haline gelmiştir. Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir.” ifadelerine yer verdi.









Adana’da, 3 dönem Ceyhan Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Sözlü 31 Mart 2019 seçimlerinde Cumhur İttifakının Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçime katılmış, çok büyük bir farkla seçimi kaybetmiş Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna Millet İttifakı Adayı CHP’li Zeydan Karalar seçilmişti. 2014 seçimlerinde ise MHP adayını CHP destekleyerek Hüseyin Sözlü Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti. Hüseyin Sözlü’nün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği 31 Mart 2014’de ise Ceyhan Belediyesini MHP kaybetmişti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°