BAKAN KURUM DEPREM KONUTLARI İÇİN TARİH VERDİ
SİYASET 15.07.2024 02:35:00 0

BAKAN KURUM DEPREM KONUTLARI İÇİN TARİH VERDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adana'da deprem konutlarında incelemelerde bulundu, konuta yerleşen aileyi ziyaret etti ve deprem konutlarıyla ilgili tarih verdi

Adana'ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Vali Yavuz Selim Köşger VE Ak Parti Milletvekilleri ile il başkanı tarafından havaalanında karşılandı. 

Kurum, Valilik'te Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısında kentin idarecileri, milletvekili, belediye başkanları ve siyasi temsilcileriyle buluştu. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adana Valiliği’nde “İl Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı”nda konuştu.

Görevi devraldıktan bu yana deprem bölgelerini ziyaret ettiğini belirten Kurum, 

"Büyük konteyner limanımızı Adana'mıza süratle kazandıracağız. 

Adana bizim göz bebeğimizdir, bizim için bu kadar önemli olan şehrimize ve hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet götürmek adına tüm birimlerimizle koordinasyon içinde çalışmayı sürdürüyoruz."

DEPREM KONUTLARINI GEZDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Vali  Yavuz Selim Köşger

TOKİ koordinesinde Çukurova ilçe Şambayadı Mahallesi'nde yapılan deprem konutlarını inceledi, konutu teslim edilen bir aileye konuk oldu. 

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptı paylaşımında, “Hep söylüyoruz. Deprem siyaset üstü bir mesele. Bu konuda atacağımız adımları toplumun her kesimiyle istişare ediyoruz. Adana’da valimiz, vekillerimiz, belediye başkanlarımız, STK temsilcilerimizle bir araya geldik; şehrimizi geleceğe hazırlama konusunda çok önemli istişareler yaptık. 2025 yılının sonuna kadar deprem bölgesinde teslim edilmeyen tek bir konut ve işyerimiz kalmayacak.” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler: BAKAN KURUM DEPREM KONUTLARI TARİH VERDİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.9° / 24.4°