Tarih: 11.09.2022 18:21

BAL VE ÇİLEK FESTİVALİ’NDE ÜRETİCİLERLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pozantı ilçesinde 11. Geleneksel Karakışlakçı Bal ve Çilek Festivali’ne katıldı.
Yağlıtaş, Aşçıbekirli ve Ömerli köylerinde vatandaşla bir araya gelen Zeydan Karalar, Pozantı Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştirdi, çilek tarlalarında ve bal üretim tesisinde incelemelerde bulundu.
Karalar, Pozantı’da ve köylerinde milyonlarca çilek, lavanta, ceviz, domates fidesi, ilaç, gübre, aşı, biyolojik mücadele için materyal, seyyar kesimhane, güneş paneli, pandemide nakdi yardım gibi üreticiyi doğrudan ilgilendiren destekler verdiklerini açıkladı, yeni desteklerle birlikte üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Zeydan Karalar, çok zor şartlarda teslim aldıkları belediyeyi, mucize gerçekleştirerek çalışabilir hale getirdiklerini söyledi. Büyük hizmetleri borçlanmadan yapabilecek durumu oluşturduklarını kaydeden Zeydan Karalar, Millet İttifakı iktidarında çok daha fazla hizmet edebilir hale geleceklerini açıkladı.
KADINLAR GÜÇLÜYSE TÜRKİYE GÜÇLÜDÜR
Kadınların her açıdan güçlü olmasının Türkiye’nin daha güçlü olması anlamına geldiğini bildiren ABB Başkanı Zeydan Karalar, hizmet ederken buna önem verdiklerinin altını çizdi.
300 KAPASİTELİ YURT YAPILACAK
Pozantı Gündüz Bakımevi’nin açılışını da yapan Zeydan Karalar, törende halka hitap etti. Pozantı’da öğrenim gören üniversite öğrencileri için kız yurdu açıldığını hatırlatan, yarısı kız öğrencilere yönelik olmak üzere 300 öğrenci kapasiteli bir yurt daha açacaklarını müjdeleyen Başkan Zeydan Karalar, annelerin gönül rahatlığı ile çalışabilmesi için de Gündüz Bakımevi yaptıklarını vurguladı. Ucuz ve güvenli kreş hizmetinin kadınlar için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Zeydan Karalar, kreşte Atatürkçü nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını altını çizdi. Çocukları Atatürkçü yetiştirmenin asla siyaset yapmak anlamına gelmediğini bildiren Başkan Zeydan Karalar, “Mustafa Kemal Atatürk, laik-demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu ve kurtarıcısıdır, ülkemizin ebedi önderi, lideridir. Biz de Ulu Önder Atatürk’ün izindeyiz ve izinde olmaya devam edeceğiz. Biz Atatürk’ün dediği gibi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştireceğiz” diye konuştu.
Pozantı’ya önemli hizmetler yapıldığını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, kışın 20 bin, yazın 200 bin nüfuslu bir ilçede arıtma bulunmamasının kabul edilemez olduğunu, ama bu eksiği gidereceklerini duyurdu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —