BARINAĞI SÖZLÜ MÜ, KARALAR MI YAPTI?
Manşet Haber 27.06.2023 22:03:42 0

BARINAĞI SÖZLÜ MÜ, KARALAR MI YAPTI?

BARINAĞI SÖZLÜ MÜ, KARALAR MI YAPTI?






Adama Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en modern entegre hayvan bakım merkezinin Zeydan Karalar döneminde yapıldığını açıkladı. Dönemin Adana Büyükşehir Belediye Başkanlarından Hüseyin Sözlü ise barınağın 43 dekardan oluşan ilk bölümümün 2018 yılında açıldığını açıklamıştı.









Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu’ndan hayvan barınağı ile ilgili yapılan açıklama şöyle:





“Adana Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi, 2020 yılında Zeydan Karalar başkanlığında yapılan Türkiye’nin en modern entegre hayvan bakım tesislerinden biri.





Adana Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi, Söğütlü Mahallesi’ndeki yerleşkesinde, 116 dönüm arazi üzerinde, 7/24 esasına göre çalışır. Adana’nın tek ruhsatlı bakımevidir ve 38 adet güvenlik kamerasıyla sürekli takip edilir.









Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntüler gerçekleri yansıtmıyor.





Birtakım görüntüleri bakımevinde bir katliam varmış gibi paylaşmak kötü niyetli ve operasyonel bir yaklaşım. İsteyen herkes barınağımızı ziyaret edebilir ve bu görüntülerin gerçek durumla ilgisi olmadığını kendi gözleriyle tespit edebilir.”









SÖZLÜ DÖNEMİNDEKİ BARINAK AÇIKLAMASI





28 Mart 2018 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 117 dönüm alanda Türkiye’nin en büyük ve en modern hayvan barınağı kompleksinin Adana’da yapıldığını açıkladı.
Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Nesrin Çıtırık, 2 bin köpek, 500 kedi, 100 at-eşek ile yabani hayvanların tedavisi, aşılaması, bakımı ve rehabilitasyonun yapılacağı tesisi “şefkat merkezi” olarak tanımladı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.” ifadelerine yer verildi.









O açıklama sitemizde de haberleştirilmişti. İşte o haber linki;






https://www.adanaulus.com/adanada-sefkat-merkezi/


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°