BARUT: CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMA ZAMANI
SİYASET 2.01.2018 23:11:56 0

BARUT: CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMA ZAMANI

BARUT: CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMA ZAMANI

CHP Adana İl Başkanlığına 2. Kez seçilen Ayhan Barut mazbatasını almaya hazırlanırken iddialı konuştu, “CHP’yi iktidara taşıma zamanı” dedi.
Birleştirici, bütünleştirici yönetim anlayışını kararlılıkla sürdüreceğini belirten Ayhan Barut, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Her birimizin uğrunda bedeller ödediği, özgürlük, demokrasi, hak, hukuk, adalet mücadelesini yerelde ve genelde iktidarla taçlandırma görevimizde başarıya ulaşmanın tek yolu, tüm kişisel kaygıları ve aramızdaki dargınlıkları sonlandırıp, birbirimize sımsıkı sarılmaktan, dargınlıkları, küskünlükleri sona erdirip birliği, bütünlüğü sağlamaktan geçiyor. Emeğin hak ettiği değere ulaşması için, özgürlüklerimiz için, Cumhuriyetimiz için, çocuklarımız için, geleceğimiz için, yaşanabilir bir Türkiye, yaşanabilir bir Adana için bir ve beraber olmak zorundayız. Başaracağımıza inanacağız… Mustafa Kemal’in gösterdiği hedefe ulaşabilecek güçteyiz. Bu nedenle bugün buradan hep birlikte 2019’da yerelde ve genelde iktidar olacağımızı ilan ediyoruz.
İktidar yolu kutsaldır ve tek başına yürütülemeyecek kadar büyük bir mücadeledir. Bu mücadelede herkese görev var, herkese mutlaka bir yer var. Bu mücadeleyi ne kadar geniş bir alana, ne kadar geniş bir kitleye yayarsak o kadar güçlü oluruz. Hak, hukuk, adalet mücadelesiyle çıktığımız bu yolda tüm hedefimiz ülkemizin huzurlu günlere kavuşmasını sağlamaktır. Memleketimiz için daha yapacak çok işimiz var. Kongreye katılan, aday olan tüm partililerime, yol arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ederim. Şimdi ayrışma değil bütünleşme, düşmanlık değil barış zamanıdır. Hepimizin yolu aynıdır. Yolumuz açık olsun”
Barut'un yönetim kurulu listesinde şu isimler yeraldı:
“Gizem Akçam, Hasan Alkan, Sevgi Altınok, Kadriye Aşşık, Caner Aydar, Filiz Baykara, Adil Bayram, Mehmet Çelebi, Ahmet Dardağan, Ercan Ekici, Güngör Geçer, Halil Gül, Hacı Onur Güleçyüz, Şenis İl, Hıdır Kabalak, Ali Kantos, Hacı Karaaslan, Hatice Kartum Çubukçu, Emrah Kozay, Ekrem Kütük, Hacı Ali Mazlumoğlu, Tevfik Ongun, Ekin Özkök, Okay Sangün, Anıl Tanburoğlu, Metin Taştan, Perihan Temel, Hülya Tuluk, Halime Ünlü, Şahin Yeter.
DİSİPLİN KURULU
“Ramazan Atikaslan, Erdal Biber, Öbet Doğramacı, Veli Ersoy, Levent Karaömerlioğlu, Fikret Özgök, Ümit Arif Özsoy, Tevhide Tekin, Süleyman Yüce.”chp_adanail_kemal_kilicdaroglu_30aralik2017 (1)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

34° / 20.4°