BARUT VE ŞEVKİN’DEN TMMOB ZİYARETİ
Manşet Haber 4.08.2018 12:04:23 0

BARUT VE ŞEVKİN’DEN TMMOB ZİYARETİ

BARUT VE ŞEVKİN’DEN TMMOB ZİYARETİ

CHP’den Adana Milletvekili seçilen Ziraat Mühendisi Ayhan Barut ile Jeoloji Mühendisi Müzeyyen Şevkin, TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulunu ziyaret etti.
Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şubesi lokalinde gerçekleşen ziyarette TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Erol Salman CHP Milletvekili Ayhan Barut ile Müzeyyen Şevkin’in TMMOB oda üyeleri olduğunu anımsattı. Salman, sosyal medya hesabından paylaşımında, “CHP Milletvekillerimiz TMMOB Oda üyelerimiz Müzeyyen Şevkin ve Ayhan Barut
TMMOB Adana İKK yı ziyarete gelerek Türkiye siyasi ve politik gündeminde CHP nin meclisteki çalışmalarını bizlerle paylaşarak yeni yönetim şeklinin ve yasaların hayata geçmesinde oluşan etkileri paylaşarak sorunlar görüşüldü TMMOB odalarının Adana’da ortak akılla neler yapabileceğimizi konuştuk Tüm odalarımız adına nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine başarılar dileyerek teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
CHP Adana Milletvekili Ayhan barut ise paylaşımında şöyle dedi:
“Faizler yüksek, döviz kurları yüksek ama ne yazık ki yaşam standartlarımız sürekli geriliyor. Bunlar yetmezmiş gibi yokluk ve yoksulluğa, tek adam rejimine itiraz eden herkes baskıyla susturulmak isteniyor. Bu kara düzeni toplumsal bir dayanışma ruhu ve birleşik mücadele anlayışıyla değiştireceğiz. Değerli milletvekilimiz Müzeyyen Şevkin ile birlikte üyesi olduğumuz ve evimiz sayılan TMMOB’ye bağlı odalarımızın üye ve yöneticileriyle buluşup ortak akılla neler yapabileceğimizi konuştuk”



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°