Tarih: 02.12.2013 01:35

Başkanlık İçin Yarışacak

Facebook Twitter Linked-in

Abdullah Torun (1)Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan eski Milletvekili Diyarbakırlı Abdullah Torun,  30 Mart’ta Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmak için yarışacak.

Ankara’da başkan adaylarının açıklandığı Ak Parti İl Başkanları toplantısında Adana’da taşıdığı kalabalıkla gövde gösterisi yapan Abdullah Torun,  iktidarın desteğini alarak Adana’yı daha çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturma çabasında olacağını söyledi.

“ Adana'ya hizmet için yeni bir dönem başlayacak” diyen Ak Pareti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Torun, şöyle konuştu:

“AK Parti Teşkilatları ve Adana ile el ele verip, güç birliği yaparak 30 Mart 2014 seçimlerinde başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. AK Parti iktidarının desteği ile kentimizi daha çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Hemşerilerimiz bunu fazlasıyla hak ediyor.

abdullah_torun_akp_adana
Adana'yı kucaklayacağız, bütün ilçelerine kadar hizmet götüreceğiz. Merkez ilçeler Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam değil, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Ceyhan, Karaisalı, Pozantı, Yumurtalık ve Karataş'a hizmet için geliyoruz. Adana'yı doğusu ve batısı, kuzeyi ve güneyi ile kucaklayarak, kısır çekişmelerin değil, hizmetin konuşulduğu yeni bir döneme kavuşturmak için geliyoruz. “

basbakan_vekili cizmemis

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —