Tarih: 16.10.2015 16:24

Bazı güçler, ülkenin huzuruna bomba attı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, 1 Kasım'da yapılacak seçimin, Türkiye için tarihi bir öneme sahip olduğunu belirtti.  

7 Haziran'dan bu yana geçen 4 aylık süreçte vatandaşların istikrarsızlığın ne olduğunu gördüğünü ifade eden Ünüvar, 'Yaşadığımız bu belirsizlik dönemini 1 Kasım'da bitirmemiz lazım' dedi.

AK Parti'den başka iktidar alternatifinin bulunmadığını kaydeden Ünüvar, 'Tek başına iktidara gelme umudu taşıyan bir başka parti de yok. Diğerleri bir araya gelebilirlerse ancak koalisyon kurabilirler. Koalisyon da kursalar hizmet yapabilecekleri kanaatinde değilim. Beyannamelere baktığınız zaman, diğer partilerin beyannamelerinde sadece popülist söylemlerin olduğunu görürsünüz. Sadece günü kurtarmaya yönelik söylemler. Asgari ücret, emekli maaşı, paraya yönelik söylemler. Ama onun geri planındaki hesaplamaların da ciddi şekilde yapılmadığını görürsünüz.”dedi

Ünüvar, memleketi istikrarsızlığa, belirsizliğe ve umutsuzluğa sevk etmek isteyen bazı güçlerin, ülkenin huzuruna bomba attığını kaydetti.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —