Belediyeler Parti İle Birbirini Tamamlamalı
Manşet Haber 9.10.2013 12:54:29 0

Belediyeler Parti İle Birbirini Tamamlamalı

Belediyeler Parti İle Birbirini Tamamlamalı

oztanriover_chp_covaCHP Çukurova Belediye Başkan A. Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Murat Öztanrıöver, CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret etti.

Ziraat Yüksek Mühendisi Murat Öztanrıöver, Çukurova ilçe teşkilatının sergilediği  performans ile Çukurova’da belediyecilik hizmetlerinin kaliteli ve iddialı bir şekilde yapılabileceğinin bilincinde olduklarını söyledi. Öztanrıöver,” Amacımız parti teşkilatları ile el ele kol kola omuz omuza yönetilen bir belediyenin neler yapabileceğini tüm yurttaşlarımıza ispatlayabilmek ve önümüzdeki genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar yürüyüşüne katkı sağlamaktır. CHP’li belediye başkanlarının sergileyeceği üstün performans, genel seçimlerde milletin ülke yönetimini de Cumhuriyet Halk Partisine emanet etmesini sağlayacaktır.”dedi.

cgc_oztanrioverCHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer,”19 aday adayımız var. Kamu görevlisi 2 arkadaşımızda aday adayı olmayı beyan ettiler. Aday adaylarımız çok kıymetli. Çukurova’nın dokusuna, dinamiğine uygun nitelikte insanlar var. İlçe başkanı olarak bununla gurur duyuyorum”

CHP ÇUKUROVA’DA OY PATLAMASINI SAĞLAMALI

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret eden CHP Çukurova Belediye Başkan A. Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Murat Öztanrıöver, belediye seçimlerinin diğerlerinden çok farklı olacağını, bu seçim ile AKP’nin yanlış yönetimine, yanlış gidişatına “dur” denilebileceğini söyledi.

Öztanrıöver, Çukurova İlçe’de CHP’nin oylarında artış sağlanması gerektiğini belirterek Çukurova’da yaratılacak bir oy patlamasının rüzgârı ile diğer ilçe belediyelerinin ve büyükşehir belediyesinin kazanılması çok daha kolay olacağını ifade etti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°