Tarih: 24.03.2014 22:46

Belediyeyi kimler iflas ettirdi?

Facebook Twitter Linked-in

abdullah_torun_adana_akp_buyuk_sehir_adayiBir dönem TBMM’de Adana’yı temsil eden Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, 2004-2009 döneminde Ak Parti’den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Aytaç Durak’ı isim vermeden eleştirdi. Torun Aytaç Durak’a öyle sözler söyledi ki yenilir yutulur cinsten değil.

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun yaptığı yazılı açıklamada,  30 mart seçimlerinin, Adana’nın parlak geleceğine açılacak kapının anahtarı olduğuna dikkat çekti Torun şöyle dedi:

“Ülkesini, milletini, bayrağını sevmek demek, insanına hizmet etmek demektir. Adana’yı, Adanalıyı sevmek demek; Adana’ya hizmet etmek demektir. Seçimlerin yapılmasına sayılı günler kala, hükümetimizin destek ve teşvikleriyle  belediyecilik hizmetleri ve modern şehircilik açısından çok daha mutlu bir Adana oluşturacağımızı bir kez daha yüksek sesle haykırıyorum. Yapacağımız hizmet ve yatırımlar, Adana’ya şimdiden hayırlı olsun”

BELEDİYEYİ KİMLER İFLAS ETTİRDİ?

Mahalle ve ilçe gezilerinde Adana için yapacakları hizmet  ve yatırımları anlatan Abdullah Torun, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Adanalı hemşerilerimiz, 30 yıldır mahkum edildiği hizmetsizliğe artık ‘dur’ demeye kararlı. Gittiğimiz her yerde hemşerilerimiz haklı isyanların dile getirirken, biz yapacaklarımızı haykırıyoruz. Yıllardır yönettikleri Adana büyükşehir Belediyesi’ni iflas ettirenler, yıllardır yönettikleri ilçede vatandaşlarını içme suyundan mahrum bırakanlar mı Adana’ya hizmet edecek? Artık halkı kandırmayı bıraksınlar. Adanalı hemşerilerimiz, 30 Mart seçimlerinde bu kötü gidişe son verecek. Bizim dönemimizde, Adana Büyükşehir belediyesi gerçek anlamda Ak belediyecilik ile yönetilecek  ve  tüm ilçe belediyeleri ile ele ele vererek, Adanamız hak ettiği konuma ulaşacak”

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —