Berlin’e 59 EURO’ya Uçuruyor
Manşet Haber 13.11.2013 22:08:52 0

Berlin’e 59 EURO’ya Uçuruyor

Berlin’e 59 EURO’ya Uçuruyor

yenihavayolu_germanwings1 Temmuz itibariyle yepyeni konseptiyle uçmaya başlayan Germanwings kış uçuş planına Almanya’nın başkenti ve turistik şehri Berlin’i ekleyerek 59 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçmaya başladı.

Yapılan açıklamaya göre, İstanbul ve Ankara’dan Berlin Tegel’e haftada 2 kez uçacak olan Germanwings yolcularına uygun fiyatlarla yüksek kalitede hizmet vermeye devam ediyor.

ADANA’DAN ALMANYA UÇUŞU

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Almanya arasında haftada 19 uçuş gerçekleştireceğini duyuran Germanwings yeni kış uçuş tarifesine göre Adana’dan Hannover ve Stuttgart’a da seferler düzenleyeceğini açıkladı. Adana’nın yanısıra İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftada 2, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan ise haftada 1 kez Hannover’e uçuş gerçekleştirilecek.

Lufthansa’nın kardeş şirketi ayrıca 9 Kasım itibariyle Ankara- Köln/Bonn arası haftada 1, İstanbul Sabiha Gökçen- Köln/Bonn arası haftada 2 uçuş düzenleyecek. Bir diğer yeni rota ise haftada 1 olmak üzere İstanbul Sabiha Gökçen ve Dortmund arasında olacak.

Yeni Germanwings yolcularına ‘a la carte’ hizmet sunuyor

‘Yeni Germanwings’ konsepti altında yolculara ‘a la carteflying’ (alakart uçuş) hizmeti veren havayolu, yolcuların kendi bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak paketlerini oluşturmalarına olanak sağlıyor. Yolcular, dilediklerinde hiçbir ekleme olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuşun keyfini sürerken, isterlerse pek çok ekstra hizmeti de uçuş yanında satın alarak yüksek kalitede yolcu deneyimi de yaşayabiliyor.

‘Yeni Germanwings’ yolcularına 3 farklı hizmet paketi sunuyor. En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlı seyahat eden yolculara da hitap ediyor. İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolculara bazı ek hizmetler sunulan ancak yolcuların diledikleri her hizmeti ekstra olarak eklenebildiği bir seçenek oluyor. Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ise yolculara hiçbir ek hizmet olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuş sunuyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°