BERZAN TOPRAK, SEYHAN’A TALİP OLDUĞUNU AÇIKLADI

21.11.2023 21:55:14

BERZAN TOPRAK, SEYHAN’A TALİP OLDUĞUNU AÇIKLADI

Ak Parti’de aday adaylığı başvuruları başladı. Avukat Berzan Toprak 31 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Seyhan Belediye Başkanlığına aday adayım olduğunu açıkladı.

“Bu Toprak hepimizin” sloganı ile Seyhan Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Avukat Berzan Toprak, 2006 Yılında seçim kurulu üyeliği, 2009 yılında Belediye Meclis üyesi adaylığı, 2011-2014 yılları arası İl Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu ifade etti. Toprak paylaşımında,şöyle dedi:

“2015 Yılında gerçekleşen 25 ve 26.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde, AK Partimizin Adana listesinde yer aldığım adaylıklarımdan bu yana herhangi bir göreve talip olmadığımı biliyorsunuz...O zamandan bugüne kadar, geçen seçim süreçlerinde “adaylık” noktasında, şahsıma herhangi bir görev tevdi edilmemekle beraber, Aday adayı dahi olmadığım halde, bütün seçim dönemlerinde, karınca misali sahada aktif olarak çalıştığımın farkındasınız. Bu uğurda, bir an olsun davama ve liderime inanmaktan vazgeçmezken; Vatan, Millet, Devlet ve Bayrak sevgimi hiç kimseye sorgulatmadım!

Bu bağlamda; Partime, şehrime ve hemşehrilerime daha da fazla hizmet edebilmek adına, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Partimizin Seyhan İlçe Belediye Başkanlığı Adaylığına talip olduğumu, sizlerle paylaşmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum.

Rabbim rıza gösterir, teşkilatım ve parti büyüklerimde teveccühleriyle bizi bu göreve layık görürlerse, tüm teşkilat mensuplarımızla tek yürek çalışacağıma, Seyhan ilçemizi yeniden AK Belediyecilikle buluşturacağımıza, gerek seçim döneminde gerekse seçimden sonraki başkanlık döneminde, istişareden bir an olsun ayrılmayacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum.. Aday gösterilmemem halinde de yakından tanıdığınız SİZİN TOPRAK olarak, Adana’nın ve Seyhan’ın makus talihini değiştirmek ve Cumhur İttifakımızın mutlak başarısını sağlamak için, adaymış gibi çalışacağıma söz veriyorum. Seyhan’ımızın havasını, suyunu ve güneşini TOPRAK’la buluşturma vakti.”

 



1

ADASO’DA YEŞİL VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM DESTEK PROGRAMLARI KONUŞULDU

2

"ÜRETEN DE, TÜKETEN DE MAĞDUR"

3

KALP VE DAMAR SAĞLIĞINIZ İÇİN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ!

4

“KALP SAĞLIĞI İÇİN HER YAŞTA HAREKET ŞART”

5

SEYHAN’I YÜREĞİR’E BAĞLAYAN YAVUZLAR KÖPRÜSÜ AÇILDI