Bilfen Basketbol Şampiyonu
Manşet Haber 12.02.2016 09:24:18 0

Bilfen Basketbol Şampiyonu

Bilfen Basketbol Şampiyonu

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullararası Basketbol Gündoğdu Ligi Genç  Erkekler (B) grubu  İl Birinciliği” tamamlandı. Özel Bilfen Koleji şampiyon oldu.

bilfen_basket_sampiyon (1)Çukurova Elektrik  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda  “Okullararası Basketbol Gündoğdu Liği Genç  Erkekler (B) grubu  İl Birinciliği” ne 14 okul  katıldı.

Final müsabakasında Özel Bilfen Koleji ile Özel  Fen Lisesi  karşı karşıya geldi. Rakibine oranla daha üstün oynayan Özel Bilfen Koleji rakibini 86-54 yenmeyi başardı. Özel Bilfen Koleji  il şampiyonu olarak Okullararası Türkiye Basketbol Grup müsabakasında Adana’yı temsil etmeye hak kazandı.

Final karşılaşmasının ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Karataş İlçe Spor Şube Müdürü Mehmet Büyüktatlı, Çukurova Elektrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Kılınç, Beden Eğitim Öğretmenleri Derneği Başkanı Kemal Kırım, Gündoğdu Okulları Eğitim Koordinatörü Mahmut Reyhanioğlu ve Bölge Basketbol Koordinatörü İzzet Teoman verdi.

-KİMLER DERECEYE GİRDİ?-

bilfen_basket_sampiyon (2)Müsabakalar sonunda dereceye giren okulların isimleri şöyle:

1-Özel Bilfen Koleji

2-Özel Final Lisesi

3-İsmail Kulak Anadolu Lisesi

4-Hasan Adalı Anadolu Lisesi

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.4° / 23.1°